İddia ediyoruz Just English bir İngilizce kursundan beklentilerinizin çok daha üstünde! Kurumumuz, eğitimi ve sosyal sorumlulukları, sürekli gelişimi ile örnek ve öncü bir kurumdur.

Öğrenci merkezli bir eğitim uygulayan Just English Dil Okulları, İngilizceyi öğrenmenizin garantisini veren tek kurumdur.

Başarısı ve kalitesiyle rakipleri arasından sıyrılan Just English, sunduğu fazla ders saati ile de rakiplerini fark atmaktadır.

Türkiye’deki eğitim açığını fark ederek, bu açığı kapatmayı kendine hedef edinen kurumumuz, ders saatleri, ders dışı aktiviteleri, etkinlik kulüpleri, birebir ders imkânları, online dersleri ve daha nicesi ile İngilizce öğreniminizi desteklemektedir.

Akademik öğretim kadrosu ve donanımlı çalışanlarıyla, İngilizce, Rusça, Almanca, İspanyolca ve Türkçe olmak üzere, beş dil eğitimi ile İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, İzmit’te ve bu illerin çeşitli ilçelerinde faaliyet gösteren Just English Dil Okulları, YDS, TOEFL, IELTS, IBT, SAT vb. akademik eğitimleri ve yurt dışı eğitim hizmetleriyle kalitenin ve başarının öncüsü bir kurumdur.

 

Yabancı dil öğrenmek isteyen bütün arkadaşlarımızı her hangi bir Just English dil okulları şubesine bekliyoruz. Hizmeti bizden almanız kesinlikle önemli değil sadece gelip kursumuz içerisindeki öğretmenlerimizi, dersliklerimizi ve imkanları görmeniz yeterli eminiz ki gördükten sonra başka bir İngilizce kursu tercih etmeyeceksiniz.

Daha Fazlası; http://www.justenglishtr.com