Gözler, transfer hikayesiyle bu transfer döneminin şüphesiz en çok konuşulan ismi olan Erkan Zengin üzerindeydi. Kenardaydı...
Onun onsekiz kişilik kadroda olduğunu gören herkes, oyuna dahil olabileceği şartları ve dakikaları çoktan hesaplamıştı bile... Golü bulan ve pozisyonlar kaçıran 'un kendine özgü tipik defans hatası ile yediği gol yeni transferin de önünü hızla açmış oldu.
Zira oyun, oyundan düşen her iki takım orta sahasının gol bölgesine savruk toplar taşındığı bölümlere gelmişti.
Erkan Zengin iki asistle devam etti transfer dönemindeki hızına. İlerleyen haftalarda ön libero mevkisinde eksik kapatıldığında, Afrika'dan gelenler yerli yerine yerleştiğinde Trabzonspor için daha olumlu şeyler yazılacaktır...
Bosingwa sağa, Yusuf büyük ihtimal sola, önüne Erkan onun önüne... Özellikle, abartılı ifadeyle "resmen oynamadığı halde 9 golü ne zaman attı bu adam?" dediğimiz Cardozo'ya asisti Selçuk'un Burak'a bıraktığı topları anımsattı Erkan'ın. Ersun Yanal'ın bu kadar ısrar etmesindeki sebepleri de 2 asistle şimdilik göstermiş de oldu.

***

Orta alanda Ekici sezona kaldığı yerden devam ederken, sağda Salih çok önemli işler yaptı. Kalede yeni transferlerden Hakan Arıkan güven duygusunun takım ve tribünler için önemini gösterir gibiydi. Ara transferler Trabzonspor için, yaz dönemi transferlerinden oran olarak her zaman daha isabetli olmuştur.
Bu ara dönem de bu ilk karşılaşma da bu görüşümüzü destekler nitelikte.
Bizden duymuş olun; ön libero içinde sürprizler bugün yarın açıklanır Trabzonspor'da...