GENEL

Siz daima  aşk deseniz de, başarı her zaman önde koşuyor. Geçmişte güçlü bir Satürn dönemi geçirdiniz. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen derde, başka bir şey demezdiniz. Ne oldu o eski sistemlerinize. Üstelik bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak 2014  AĞUSTOS’TAN  SONRA  bu  güzel duyguyla körebe oynamaya hazır mısınız ?.. Gözünüzü korkutmak istemiyoruz ama, evlilik kapanı bu yıl sizi sinsice bekliyor. Geçtiğiniz yerlere iyi bakın ve izinizi yok edin. Enerjinize diyecek yok. Kişisel çabalarınız, her anlamda sonuç veriyor. Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, belki de iş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Geçmiş yıllarınızda bir çok hayal kırıklıkları yaşadınız. Eskiyi unutmak istiyorsunuz. Yaşam değerleriniz yükseliyor.

AYIN GEZEGEN HAREKETLERİ

24 EYLÜLDE Güneş Terazi burcuna geçiyor. Güzellik sanat ve adalet sorgulanıyor. Hayata anlamlı ve uyumlu bir şekilde bakacağız. Özellikle hava gurupları için yükselen değerler başlıyor. 8 ekimde Koç burcunda bir ay tutulması gerçekleşiyor. Ateş gurupları yay aslan ve koç için duygusal değişimler söz konusu. Ay boyunca Mars yay burcunda. Hareketli olaylar ve özgürlük çok önemli olacak Bol seyahatlerin yapıldığı bir ay. Açılışlar ve davetler söz konusu. Yeni vizyon filimler ve konserler gündemde olacak.

8 EKİMDE KOÇ BURCUNDA AY TUTULMASI

Bir tutulma sırasında kendinizi her zaman olduğunuzdan çok daha fazla duygusal hissedebilirsiniz, özellikle de bu bir ay tutulması ise (dolunay). Görüşünüz zayıf ya da bilgi parçaları eksik olabileceğinden, duyduklarınız hakkında düşünmek için mümkün olduğu kadar fazla zaman kazanın. Eğer size biri yeni bir teklif ile gelirse, üzerinde çok dikkatli düşünün. Ancak her yönüyle inceledikten sonra hoşunuza gidiyorsa devam edin. Eğer bir tutulma doğum gününüze, doğum gününüzün yakınlarına ya da yükselen burcunuzun herhangi bir derecesine denk geliyorsa, sağlığınıza dikkat edin zira her zamankinden daha fazla yorgun olabilirsiniz.

                      

GÜNEŞ BİLİNÇALTINIZI ETKİLİYOR

Kişiliğinizle ilgili bilinçaltında yatan düşünceleriniz berraklaşacak, yapacaklarınız konusunda güçlü adımlar atacaksınız. Gezegenlerden alacağınız bu tür bir etkilenme ile güçlü ve enerjik duygularla donatılacağınız için, çok küçük olaylar karşısında bile agresif tepkiler verebilirsiniz. Karar verilmesi gereken konularda gereksiz bir acelecilikle çevrenizi de olumsuz etkileyebilirsiniz.

MERKÜR KİŞİSEL EVİNİZDE

4 EKİMDE Merkür geri gidiyor. uzun süredir takıldığınız konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Ski yarım kalmış işlerinizi tekrar ele alabilirsiniz..Daha özgür çalışabileceğiniz bir ay sizi bekliyor. Kendinizi geliştirebileceğiniz konular üzerinde çalışmayı tercih etmelisiniz. Uzun vadeli planladığınız projeleriniz gündeme gelecek.

Yaşam akışı konusunda ideallerinizle ilgili temel kişisel değişimler yaşayabilirsiniz. Düşündüğünüz konularla ilgili yolculuklara çıkarken, eğitim amaçlı yer değiştirmeleriniz olacaktır.

Pratik yaşama geçiremediğiniz hedefleriniz için adımlar atabilirsiniz. (İş değişimleri, ticari konulardaki yeni yollar, eğitim süreci ile ilgili olumlu değişimler v.s. gibi.)

 İFADENİZ GÜÇLÜ

Merkür 1. Evinizde olacağı için ve üstelik yönetici gezegeniniz. Sizi oldukça yoğun bir şekilde parlatacak. Aşk hayatınızda hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek.

 SATÜRN VE MARS PARA EVİNİZDE

Oldukça cesur davranırken, hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere yelken açacaksınız. Görüşeceğiniz kişiler kariyerinizle ilgili size destek sağlayacak kişiler olacaktır.. Yatırımlardan veya çalışmalarınızdan payınıza düşen maddi kazançlarınız sizi meşgul edecek, rutin çalışma hayatınızda birlikte uğraşı verdiğiniz kişilerle bazı gizli konularınız gündeme gelecek. Yaratıcılığınız kullanacağınız alanlarda başarılı çalışmalar yapacak, çevrenizi yönetmek ve ayni zamanda onlarla bütünleşmek isteyeceksiniz. İş yatırımları konusunda hızlı hareket edeceğiniz bir ay olacak.

MADDİ KONULARINIZLA İLGİLENMENİZ GEREKİYOR

Alışkanlıklarınızı ve kurallarınızı seviyor ve değişimlere karşı fazla istekli davranmıyorsunuz. Fakat disiplinli bir değişim veya kurallara uygun logaritmik bir genişlemeye de  “hayır” demek istemiyorsunuz. Bu duygular beraberinde; arkadaşlarınızla birlikte ortak projeler üretecek, zorluklar karşısında pes etmeyeceksiniz.

PLÜTON AİLE VE YUVA EVİNİZDE

Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştireceksiniz. Gücünün farkındasınız. Engelleri hızlı bir şekilde atlatacaksınız. Kararlı ve temkinli hareket etmenize rağmen, aile yakınlarınızın düşüncelerinin de hayatınızda yeri olacaktır. Bazıları baba mesleğini devir alabilir ve yeniden yapılandırabilirler. Aileden kalan misyonlarınızın kazançlı bir şekilde gündem kazanması söz konusu. Bireysel çalışmalarınızı destekleyici yolculuklar yapacak ve yaptığınız yolculukların yurt dışı menşeli olmasına dikkat edeceksiniz. Yenilikler konusunda temkinli hareket edeceksiniz. Bazıları sizin alışkanlıklarınız konusunda tepkisel davranabilirler fakat düşüncelerinizi inatla savunmanız nedeniyle yetersiz kalacaklar. Bu dönem yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alıyorsunuz.

Ailenizin sizinle ilgili öngörülerini göz ardı etmemelisiniz. Yatırım konusunda, partnerinizin ve güçlü işbirliği yaptığınız kişilerin düşüncelerinden olumlu bir şekilde etkileneceksiniz. Onların hatırı sayılır yardımlarını alacaksınız…

VENÜS SİZİ PARLATIYOR

1 EKİMDE Venüs burcunuza geçiyor

sizi parlatıyor. Yeni sosyal çevreler içinde, yeni arkadaşlıklar sizi bekliyor. Bu ilişkilerde tanışacağınız kişilerle duygusal anlamda etkileşimler olabilir. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. Bu tarihlerde kendi içinize yönelmeli, değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. Partnerinize daha çok zaman ayırarak, sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.

SAĞLIĞINIZI KORUMALISINIZ

Ay boyunca Neptün sağlık evinizde geri gidiyor.. Eski sağlık sorunlarınızı halletmelisiniz. Sağlığınızla ilgili önemli bir sorun olmamasına rağmen değişen hava koşulları karın bölgenizde ağrılara neden olacaktır. Ayaklarınızı üşütmemeli kendinize dikkat etmelisiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız. Zehirlenmelere karşı dikkatli olmalı bilmediğiniz yemekleri yememelisiniz.

UNUTMANIZ GEREKEN ÖZELLİKLER

Düşünmeden fevri davranmak

Düşüncesizce kendini öne sürme

Ben merkezcilik

Para konusunda iyi karar verememe

Uzlaşmaya direnmek

İŞTE GİZLİ YÖNLERİNİZ:

 Öfke patlamaları, İş birliği, diplomasi, bencil olmamak, paylaşmak, kendi kimliğini ifade etmek, adaletli olmak, özenli olmak, dengeleri korumaya çalışmak

 ÖZ DENETİM VE KENDİNİZİ YARGILAMA

 Başarı için, bazı yaşam değerlerini göz ardı etmeyeceksin. Bunlar işinle ilgili ahlaki değerler, mutlu aile yaşamı v.s. gibi hayatın parametreleridir. Bu nedenle, işini ve maddi durumundaki kazançlar için, yargılarından ve yaşam prensiplerinden ödün vermek istemeyeceksin. Bazı Teraziler, aile objelerine yer verecek ve iş yerinde onları hatırlatacak aksesuarlara önem verecekler. Daha seviyeli kişilerle yaptığın arkadaşlıklar, dostluk zevkini olumlu bir şekilde hissettirecek. Sana hayal kırıklığı yaşatan bir çok arkadaşın oldu ve onları artık bertaraf etmek isteyeceksin.      

BAŞARI RENGİNİZ Siyah, beyaz

AŞK RENGİNİZ Mavi, sarı, yeşil SAĞLIK RENGİ Gümüş, gri, beyaz

BU AY DİĞER BURÇLARIMIZ NELER BEKLİYOR

KOÇ

Çevre ilişkileriniz genişliyor ve uzak ülkelerle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için önemli bir devreye giriyorsunuz. Çevrenizin kalabalıklaşması sizi şaşırtmamalı ve iç disiplininizi bozmamalısınız. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız.

BOĞA

Aşk hayatınızla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak. Karşılaşacağınız güçlü ve kariyerli bir kişi ile iş yaşantınızla birlikte aşk yaşantınızı da paylaşabilirsiniz. Bazılarının size olumlu katkıları olacaktır.. Uyumlu ve yapıcı düşünceler içinde olacaksınız. Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceksiniz..

İKİZLER

Orijinal fikirlere ve paylaşıma hala hazırsınız. Yaşantınıza yeni katılacak kişilerle uyum içinde olacak ve fikir alış verişleri içine gireceksiniz. Pratik yaşama geçirmeniz imkansız olan konular, kafanızda yeni şekillerin oluşmasına ve fikirlerinizin yenilenmesine zemin hazırlayacaktır.

YENGEÇ

Duygusal konularda göstermeniz gereken cesaretli adımları, temkinli davranmak şartıyla atabilirsiniz. Bu dönem aşk konusunda yeni insanlara karşı tedbirli olmalısınız. Geçmişte yaşadığınız bir olayı yeniden irdeleyerek, o zaman göremediğiniz detayları bu dönemde fark edebilirsiniz.

ASLAN

Ev ve aile kavramları önem kazanacak. Hayal kurma yeteneğinizi güçlü olmasıyla beraber, sevdikleriniz için iyi şeyler yapmayı arzulamanız sizi farklı davranışlara koşullandırmış olacak. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. BAŞAK

İkna yeteneğinin yüksek olduğu bir bir dönem.  Çevrenizle iş birliği içinde olacaksınız. Bazı paslaşmalar sonucunda istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz. Çevrenizle iş birliği içinde olacaksınız..

TERAZİ

Bazı kişilerin cesaret edemeyeceği ve çoğu insana çılgın gelebilecek işler size son derece kolay gelecek. Arzularınızın tavanı yüksek ve bu arzulu taleplerinizdeki artış, sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu arttıracak ve sizi daha da ön plana çıkaracak işler yapacaksınız. Değer yargılarınız ve sezgileriniz artıyor.

 

AKREP

İkna kabiliyetinizi sosyal aktivitelerinizde rahatlıkla kullanacağınız bir ay yaşayacaksınız. İş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacaktır. Zehirlenmelere karşı dikkatli olmalı bilmediğiniz yemekleri yememelisiniz.

 

YAY

Yakın ilişkilerinizdeki bazı sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem içindesiniz. Bu tarihlerde kendi içinize yönelmeli, değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

OĞLAK

Bireysel çalışmalarınızı destekleyici yolculuklar yapacak ve yaptığınız yolculukların yurt dışı menşeli olmasına dikkat edeceksiniz. Yenilikler konusunda temkinli hareket edeceksiniz.. Ailenizin sizinle ilgili öngörülerini göz ardı etmemelisiniz. Hayal kırıklıklarına yatkınsınız. Platonik duygular için ideal bir hafta fakat daha sonra bu duygular önemini kaybedecek…

KOVA

Değerinizin anlaşılmadı duygusuna kapılabilirsiniz. Kuruntulu düşünce yapınız çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Manevi duygularınız atağa kalkacak, sosyal yaşantınızda yeni ve mutluluk verici durumlarla karşılaşacaksınız. Bu dönemde tanışacağınız kişilerin kariyerinizle ilgili önemli katkıları olacak...

BALIK

Kariyerinize katkısı olacak kişilerle tanışacaksınız. Uzun yolların ve seyahatlerin gündeme gelmesiyle yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bağlarınız güçlenirken yoğun bir telefon trafiği yaşayacaksınız. Yurt dışında yaşayan arkadaşlarınızın size yardımları olacak.