Görüyorum irkiliyorum, böylesine iğrenç bir durum olur mu?
Böylesine belden aşağı siyaset olur mu?
Bu kadar mı reziliz, bu kadar mı düştük, kalitemiz bu kadar mı siyasette?
 CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu asker kaçağıymış!
Devlet Bahçeli’nin züriyeti yokmuş o ne anlar mış evlat acısından!
Tayyip Erdoğan’ın oğlunun hayalarında sorun var diye rapor aldığı için askere gidememiş ama çocuğu olmuş!
Ayıptır, yazıktır, günahtır.
Unutmayın kırdığınız yerden kırılacak sızınız.  Ahlaksızca edepsizce, küstahça değil adam gibi yapın siyasetinizi, söylenecek konuşacak, tartışacak, eleştirilecek o kadar şey var iken, aileleri, anaları, evlatlarını katmayın bu işe.
Allah düşmanın da mert olanını nasip etsin hepimize...
 
TRABZONSPORLA UĞRAŞAN KAYBEDER
7 Haziran Seçim sürecinin başını hatırlayın. Bir milletvekili adayı, başka bir adayı Fenerbahçeli olmak ile suçladı, nasıl gezecek bu şehirde dedi, kupamızı çaldılar dedi....
Diyen milletvekili adayının Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  Trabzonspor’un kupasını çalan emek hırsızı Aziz Yıldırım’ı cezaevinde ziyaret eden ve her platformda Fenerbahçe’ye destek veren kişi değil mi?
 Trabzonzpor’un hakkının gasp edildiğini her platformda dile getiren ve kupanın Başbakan’da olduğunu söyleyen MHP Trabzon Milletvekili adayları sizin genel başkanınız Dr. Devlet Bahçeli  emek hırsızı Aziz Yıldırım için ‘Büyük başkandır, Bir spor adamının da cezaevine gönderilerek, sporun düzeltileceğinin de dünyada hiçbir örneği yoktur’ demedi mi?
Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkenin başbakanı iken, şike süreci devam ederken emek hırsızı Aziz Yıldırım’ı makamında ağırlayıp Fenerbahçe forması ile poz vermedi mi?
 Birine çamur atarken önce kendi elinizin kirleneceğini unutmayın ve Trabzonspor gibi onurlu, gururlu, şerefli bir kulübün ismini siyaset sahnesinde lütfen ama lütfen
kirletmeyin. Forma giyeyim, müzeye gideyim, Trabzonspor’un maçında poz vereyim. Geçin bu ayakları…
Seçimde bunları yapanların hanesine her zaman eksi yazılacaktır, eksi bunu asla unutmayın.
 
TRABZON’DA SEÇİM TAHMİNİM
Seçimlere 1 ay kaldı, Trabzon’da siyasiler son hazırlıklarını yapıyor.
Yakında Trabzon’da yine seçim heyecanı sahalarda kendini etkili bir şekilde hissettirecek.
3 partininde bu seçimde bir önceki seçime göre ajantaj ve dezavantajları var.
3 partide ekonomik olarak yıpranmış, manevi olarak ülke gündemindeki acı hadiselerden etkilenmiş, 3 ay üstüne yeni bir seçime girmenin verdiği yorgunlukla sahaya inecek.
Burada yine en avantajlı parti AK Parti olacak gibi görülüyor.
 CHP’de her gün yeni bir olay, yeni bir kriz, MHP’de 1. Sıra Adayı Koray Aydın’ın TBMM’deki görev ve sorumlulukları nedeniyle Trabzon’u istemeyerekde olsa ihmal edecek olması, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı MYK Üyesi Süleyman soylu’nun Teşkilat Başkanlığı görevinden alınması…
 Birde ters analiz yapalım, Teşkilat Başkanlığı görevinden sora Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı sıklıkla görüşen Soylu’nun bakanlığa giden yolda Trabzon’a daha bir özenle zaman ayırıp, çalışmalara daha fazla zaman ayıracak.

 MHP Trabzon Milletvekili 1. Sıra Adayı Koray Aydın, Trabzon’un TBMM’deki en etkili görevlilerinden biri olarak Trabzon’da MHP’nin bir önceki seçimde arttırdığı gücüne yüklendiği bu misyonlar güç katacak.

CHP 2. Sıra adayı, yılların il başkanı ve partilisi Yavuz Karan Trazbon’un en çok oy barındıran 2. Ilçesi Akçaabat’tan daha başı dik oy isteyecek dengeleri değiştirecek.

Tüm bu avantaj ve dezavantajlara rağmen, AK Parti’nin 300 bin oy bandına çıkıp 5. Milletvekilini alması ne kadar zor ise, MHP’nin de 130 bin bandına çıkıp 2. Milletvekilini alması o kadar zordur.
Haliyle bir önceki seçimde MHP’den 20 bin az oy alan, Canalioğlu gibi Ali Türen Öztürk gibi partinin iki önemli değerinin silindiği Trabzon’da CHP’ninde 130 bin bandına çıkıp 2. Vekilimi yakalaması imkansız gibi görülüyor.
Bunlar bir tahmin, ama görünen köyde kılavuz istemez….