ABD’nin San Francisco eyaletinde iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'un tanıtımı bu akşam saat 22.00'da (TS). Herkesin merak ettiği iphone 7 fiyatları konusunda gelen haberler ise kötü. Zira en düşük iphone 7 fiyatı 3 bin 750 lira civarında. Türkiye'de vergiler de işin içine girince iphone 7 fiyatları uçmuş olacak. 
iPhone 7'nin Bill Graham Civic Salonu’nda gerçekleştirilecek organizasyon Türkiye saat ile 22’de başlayacak. Peki iphone 7'ler ne zaman satışaca çıkacak. Bu sorunun yanıtı da belli oldu. Tanıtımdan bir hafta sonra Iphone 7'ler satışta olacak.

IPHONE 7 ABD FİYATLARI NE KADAR?
iPhone 7'nin fiyatına dair şaşırtıcı rakamlar telaffuz ediliyor. Bilindiği üzere Apple 16 ve 32 gb telefon artık üretmeyecek. Apple iphone 7 modelini 64, 128, 256 gb olarak çıkartmayı planlıyor.
Bu telefonların fiyatları ise hayli yüksek olacak. İddiaya göre iPhone 7 64 gb telefonun fiyatı: 3750 TL. 256 gb olan telefonu ise 5000 Lira'nın üzerinde olacak.
iphone 7 fiyati ve ozellikleri

iPhone 7 dünya üzerinde yine en pahalı Türkiye'de olacak. Vergiler işin içine girince tüketiciye maliyeti hayli tuzlu olacak. iPhone 7'nin satış fiyatının önümüzdeki hafta netleşmesi bekleniyor.

IPHONE 7 DEĞİŞİM KAMPANYASINI BEKLEYİN
Apple, Türkiye’de bir operatörle anlaşarak eski iPhone’ları alıp, yerine iPhone 7 verecek. iPhone 7’nin duyurulmasından yaklaşık 1 ay sonra başlayacak olan bu kampanya, yeni teknolojiye bütçe ayırmakta zorlanacak kişiler için iyi bir seçenek olabilir. Söz konusu operatör ile olan anlaşma, belli bir süre sonra da diğer operatörlerle de devam edecek. Yani çıkar çıkmak iPhone 7 almak için acele etmeyin ve bu kampanyaları bekleyin.

IPHONE 7 ÖZELLİKLERİ
iPhone 7'nin özelliklerine dair bugüne kadar bir çok bilgi sızdı. iPhone 7 serisi, anten çizgileri gibi küçük değişikliklerin dışında Apple'ın iPhone 6'dan bu yana kullanmakta olduğu tasarım anlayışını devam ettiriyor.

IPHONE 7'DE PİL ÖZELLİĞİ
4.7 inçlik iPhone modelleri bugüne kadar pil noktasında kullanıcıları memnun edebilmiş değil. iPhone 7 için iddia edilen pil kapasitesi de şu an için kağıt üzerinde bu memnuniyetsizliğin süreceğini gösteriyor.
iPhone 6s modelinde 1.715 mAh büyüklüğünde bir pile yer veren Apple, iPhone 7’de 1.960 mAh kapasiteli bir pil kullanacak. Kapasite noktasında gerçekleşen artış kayda değer görünmese de, A10 işlemcisinin çalışma verimliliği ve diğer yeni nesil donanımların pil kullanım süresinde nasıl bir etki göstereceğini telefonun tanıtımı sonrası göreceğiz.