Oynadıkça bağımlılık yapması ve her defasında yeni bir bölüme geçme isteği sizi oyuna daha da bağlıyor. Diğer oyunlardan farklı olarak tasarlanmış olması oyunu oynamayı daha zevkli kılıyor. Sizde oynadıkça bunu fark edebilirsiniz. Oyun içerisindeki engelleri tek tek aşmanı gerekiyor. Bunun için de beceri yönünüzü geliştirmeniz yeterli olacaktır. Engeller kolay gibi görünse de aşmak biraz zor olacaktır. Zor oyun kategorisinde yer alması oyun içerisinde sizi ustalığa doğru götürecektir.

Zeka Oyunları Sevenler İçin

Zeka oyunları sevenler için özel olarak tasarlanan bu oyun türü size farklı bir pencereyi de açıyor. Oyundaki karakterimiz biraz ürkek olarak karşınıza çıkıyor. Ancak cesareti sizden alacak ve önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracaktır. Goopy oyun içerisindeki engelleri cesareti ile aşmayı da amaç edinmektedir. Oyun basit gibi görünen ama zor oyun olması ile de öne çıkıyor. Ayrıca kullanıcıların yorumlarında oyunun kaliteli olduğu ve beğeni oranında arttığı görülmektedir. Sizde akıllı cep telefonlarınızda farklı bir deneyim yaşamak istediğinizde bu oyunun heyecan verici özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Oyun içerisinde 35 adet bölüm bulunmaktadır. Her bölümün kendi içerisinde zorluğu bulunuyor. Diğer bir bölüme geçmek istediğinizde ilgili bölüm içerisindeki karşınıza çıkan engelleri tek tek aşmanız sizden isteniyor. Zeka ve becerinizi geliştirmek istediğinizde bu oyun tam size göredir. Farklı stratejiler deneyebilir ve engelleri bu şekilde aşabilirsiniz.

Oyunun en önemli özelliği ise internetsiz oynanabilmesidir. Bulunduğunuz her yerden aktif olarak giriş yapabilirsiniz. Bu sayede oyun oynamanın eğlencesine varabilirsiniz. Bazı kullanıcılar bu oyun kanser ediyor diye belirtmektedir. Çünkü engelleri aşmak bir ustalık istiyor. Bunun için becerilerinizi geliştirmeniz ve adımlarınızı doğru atmanız gerekiyor. Sinir bozucu oyun ama eğlenceli yapısı ile kullanıcıların güzel vakit geçirmesine de olanak sağlıyor. Arcade oyunları içerisinde görselleri ile ön plana çıkan bu oyun oynama açısından da kullanıcıya kolaylık sağlıyor.

Ücretsiz Olarak İndirebilirsiniz

Oyunun en büyük özelliklerinden biri ücretsiz olmasıdır. Bu kadar kaliteye ve görsele sahip olan oyun sizin için ücretsiz seçenekler arasında yer almaktadır. Bundan dolayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun kategori olarak macera oyunları içerisinde de yer almaktadır. Her bölümün ayrı keyifli olması da ayrı bir öneme sahiptir. Bundan dolayı hafta sonu ne oynasak diyorsanız Timid Goopy öneriyoruz. Hoş vakitler geçireceğiniz bu oyunu oynadıkça arkadaşlarınıza da önereceksiniz. Zeka oyunları seviyorsanız bu oyun sizin için biçilmiş kaftan olacaktır. Zekanızı konuşturarak tüm engelleri kısa bir süre içerisinde aşabilir ve hedefe doğru yürüyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken hemen oyunu kurup oynamaya başlamaktadır.

Türk yapımı olması oyun dünyası açısından da büyük bir öneme sahiptir. Oyunu indirmek için; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dhaub.timidgoopy&hl=tr