Gecede Beşir Derneği tarafından 20 engelliye akülü araba hediye edildi. Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vakıf yetkililerine hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

 Semerkand Vakfı tarafından Yenimahalle Sahil Alanı’nda düzenlenen Semerkand Hayra Davet Şenliği dün akşam gerçekleştirilen kapanış organizasyonuyla sona erdi. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, vakıf yetkilileri, STÖ temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ve siyasilerinde hazır bulunduğu gecede, Beşir Derneği tarafından ihtiyaç sahibi engellilere 20 adet akülü araba hediye edildi.

 Gecede vakıf yetkililerine gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, hayır çalışmalarının toplum için büyük önem arz ettiğini kaydederken,”Semerkand Vakfı’nı kutluyorum. Trabzon’umuzda çok güzel bir şenliğe, hayır faaliyetine imza attılar. Başarılarının devamını diliyorum. Bu akşam burada Beşir Derneğimiz tarafından engelli kardeşlerimizin akülü araba ihtiyacı karşılandı. Allah (c.c.) hayır sahiplerinden, emeği geçen herkesten razı olsun. Sivil toplum kuruluşlarının bu tür faaliyetlerini çok önemsiyoruz. Bu tür çalışmalarla toplumumuzdaki yararları sarmış oluyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum şeklinde konuştu.