Forum Trabzon ve Trabzon Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğiyle bir restoranda gerçekleşen konser öncesi konuşan Sanem Kalfa, memleketinde ilk defa konser verdiğini belirterek çok duygulandığını söyledi.

Bu konserle birlikte 20 senedir görmediği arkadaşlarını da gördüğünü belirten Kalfa, “Çok mutluyum ilk defa Trabzon’da konser veriyorum. Trabzon benim doğup, büyüdüğüm yer. Bütün ailem burada, arkadaşlarım burada. Çok hoşuma gidiyor burada olmak, çok mutluyum. Çok heyecanlıyım tanıdığım herkes burada. En son çocukluğumda gördüğüm sonra 20 sene görmediğim insanlar konserime geldi” dedi.



Trabzon’da ilkleri gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyleyen Forum AVM Pazarlama Direktörü Esma Sezeroğlu ise “Bir taş ile 3 kuş vurduğumuzu tekrarlamak istiyorum. Sanatı ve sanatçıyı destekledik. Yöresel ve bölge değerlerimize sahip çıktık” şeklinde konuştu.



Yapılan konuşmalardan sonra Sanem Kalfa, bir konser verirken, konserinde geleneksel Türk müziği, elektronik müzik, ters ritimler ve Brezilya müziği gibi pek çok öğeyi cazla bir araya getirdi. Kalfa, repertuarındaki yerli ve yabancı şarkıları geleneksel Türk Müziği’nin renklerini caz ile harmanlayarak kendine has tarzıyla izleyicilerle buluştu.