Son yıllarda körfez ülkelerinin gözdesi haline gelen Trabzon’da profesyonel turizm ve seyahat firmaları Arap misafirlere samimi ve kusursuz bir hizmet sunuyorlar. Bu firmalardan bir tanesi olan TS Gold Tour, Comfort Travel işbirliği ile şehre gelen Arap turistleri havalimanına ayak bastıkları andan itibaren, profesyonel turizm anlayışı ile birlikte sıfır sorun odaklı bir hizmetle karşılıyor. Şehire inen charter seferini Trabzon Havalimanı Dış Hatlar Çıkışı önünde çiçeklerle karşılayan tur yetkilileri, bu hareketleriyle Arap turistlerden büyük teveccüh aldılar. Tatil yapmak için geldikleri şehirde güllerle karşılanan Arap turistler, bu nazik hareket karşısında memnuniyetlerini dile getirdiler. Çiçekli karşılamanın ardından otobüslerine binen turistler, otellerine hareket ettiler.

BÖLGE TURİZMİNE YÖN VERİYORLAR!
TS GRUP bünyesindeki TS Gold Tour, Comford Travel işbirliği ile bölge turizmine yön veremeye devam ediyor. TS Gold Tour münferit misafirlerinin dışında her hafta direkt uçaklarla Arabistan’dan getirdiği 50 kişilik kafilelerle bölge turizmine büyük katkı sağlıyor. TS Grup Genel Koordinatörü ve aynı zamanda Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acentaları Derneği (OTSAD) Doğu Karadeniz Temsilcisi Ziya Koç, yaptığı açıklamada Trabzon’da turizmin gelişmesi adına herkesin üzerine düşen sorumluluğu en maksimum seviyede yerine getirmesi gerektiğini belirtti.  Comfort Trawel Sahibi Ahmet Hüseyin, bölgenin gelişmesi için projeler ürettiklerini ve güzel işlere imza atıldığını söyledi.
TS Gold Tour Satış Pazarlama Müdürü Gönül Narcı ise, Ortadoğu pazarına yönelik hazırlamış olduğu paket programlar sayesinde her türlü talebe cevap vermekte olduklarını belirtti.  

250 DİREKT SEFER YAPILDI
TS Grup Genel Koordinatörü aynı zamanda OTSAD Doğu Karadeniz başkanı Ziya Koç, OTSAD çatısı altında yapılan organizasyonların bölgeye vermiş olduğu katkılara dikkat çekerek, direkt seferler hakkında şunları söyledi: “Resmi verilere göre Nisan ayı itibarıyla şehrimize 1 Eylül tarihine kadar Ortadoğu’nun 7 farklı bölgesinden toplam 250 kez direkt sefer gerçekleştirildi. Bu önemli bir rakamdır. Sayıların daha da artması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.” 2017 yılının turizm açısından altın yıl olacağını belirten Koç, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu olağanüstü hal durumuna rağmen Arap misafirlerimizin sayısı 2015 yılının verilerine göre sadece yüzde 10 azalmış durumda. Ekim ve Kasım aylarında gelen yoğun taleplerle birlikte geçen yılki 400 bin Arap misafir sayısının yakalanması bekleniyor. OTSAD olarak Trabzon’u ön plana çıkardığımız 2017 sezonunun, Arap turizmi açısından altın yıl olacağını düşünüyoruz. TURSAB başkanımız sayın Başaran Ulusoy’un destekleri ile beraber, OTSAD olarak hazırladığımız yeni projelerle birlikte ülke ve bölge turizmi için üzerimize düşen ne ise gerçekleştiriyoruz” dedi.