61SAAT - HASAN TÜNCEL'İN HABERİ-25 Yıl önce KTÜ’den mezun olan ve şu anda Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapan 89 mezunları Trabzon KTÜ’de yoklamaya girdi, ders gördü. 
Hepsi Türkiye’nin çeşitli illerinden Trabzon’a geldiler. Birliktelikleri 30 yıl öncesine dayanıyor. 25 yıl önce KTÜ TIP Fakültesi’nin 2. mezunlarıydı onlar. Aralarındaki arkadaşlık bağı çeyrek asır geçmesine rağmen hiç kopmadı.  Köksal Güney, Kıvanç Çubukçu, Sevtap Ekin ve Ahmet Kalaycıoğlu’ndan oluşan KTÜ Tıp Fakültesi 89 Mezunları Organizasyon Komitesi 53 kişiyi Trabzon’da bir araya getirdi. Her 5 yılda bir farklı illerde bir araya gelen 89 mezunlarının 5. buluşması Trabzon’da geçti ve maziyi andıran birbirinden güzel etkinlikler yapıldı. 
İlk olarak 53 mezun KTÜ Tıp Fakültesi’nde temsili bir ders yaptı. 25 yıl önce kendilerine ders veren hocaları yine derse girdi ve yoklama yapıldı. 30 yıl önceki okullarında yeniden yapılan yoklamada hüzün ile neşeyi bir arada yaşayan mezunlar Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra akşam yemeğinde gönüllerince eğlendiler. 
Bugün Batum şehrini gezen 53 KTÜ’lü yarın Rize’nin Ayder Yaylası’nda buluşarak horon tepecek.  
Trabzon’daki buluşmada bir araya gelen 53 eski KTÜ’lü Zafer Bayramı coşkusunu da bir arada yaşadılar. Buluşma anının fotoğrafını çekip tişörtlerine bastıran Prof., Dr., Uzman Hekim, Dr’lardan oluşan 89 mezunları eski fotoğraflardan yaptıkları maskelerini de yüzlerine takıp o günleri yad ettiler