Trabzon'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Karadeniz: "Asgari ücrete 42 lira zam"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 2012 yılı için asgari ücreti açıkladı. 16 yaşını dolduranlar için ilk 6 ayda asgari ücret net 701, ikinci 6 ay için de net 739 lira olarak belirlendi.

Karadeniz'den Günebakış: "Giresun da ayağa kalktı"

Doğu Karadeniz'de hayata geçirilmesi planlanan demiryolu projesi için Giresun'daki STK'lar ve siyasi partiler ortak deklarasyon yayınladı. Deklarasyon'da Harşit Çayı'nın demiryoluna en uygun güzergah olduğu belirtilerek, yolun Tirebolu'ya mutlaka ulaştırılması için harekete geçirilmesi kararlaştırıldı.

Karadeniz'de İlkhaber: "Yusuf'u bulana 150 bin lira"

Trabzon'un Of ilçesinde kaybolan ilköğretim okulu öğrencisi Yusuf Kazdal'ın bulunması için ailesi tarafından 150 bin lira ödül konuldu.

Hizmet: "Tarihe ışık tutuyor"

Tarihi konumunun yanı sıra surların ve kalelerin her açıdan görülmesi noktasında önemli bir konuma sahip olan Zağnos Burcu, Trabzon tarihine ışık tutuyor.

Türksesi: "Silah ruhsatları parası ile anaokulu yaptırıldı"

Trabzon Valisi Recep Kızılcık tarafından silah kullanımının azaltılması, eğitime katkı ve öğrencilerin teşvik edilmesi amacıyla silah ruhsatlarından alınan yardımlarla hayata geçirilen anaokulunun açılışı yapıldı.

Taka: "150 liralık pirim için geri sayım başladı"

Ordu Ziraat Odası Başkanı Necat AVcı, 2009 yılının Haziran ayında açıklanan fındık stratejisi kapsamında üreticilere dönüm başına ödenen 150 liralık prim desteği başvurularının bu hafta sonuna kadar yapılabileceğini söyledi.

Kuzey Ekspres: "Gürcistan'da vira bismillah"

Karadeniz'in Türk karasularında yeteri kadar hamsi avlayamayan balıkçılar, yeni yılda, hamsinin göç ettiği Gürcistan karasularına girmeye hazırlanıyor.