Kaza, akşam saat 18.00 sıralarında Ordu-Samsun karayolu Nefise Akçelik Tüneli çıkışında meydana geldi. İsmail Hakkı Gedikli yönetimindeki 35 DA 4806 plakalı özel otomobil, Ordu Nefise Akçelik Tüneli geçtikten sonra karla kaplı karayolunda direksiyon hakimiyetini kaybederek Şevket Sarıca yönetimindeki 42 YB 238 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada araç sürücüsü İsmail Hakkı Gedikli ve araç içerisinde bulunan Hasan Çanakcıoğlu, Rızvan Çakar ve Ali Mercimekci hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle Ordu-Samsun

karayolu yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapalı kaldı. Kazanın ardından Bolaman Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri ve Bolaman Jandarma Karakolu ekipleri titiz bir çalışma ile karayolunu trafiğe açtılar. Otomobil içerisindeki cesetler savcılık incelemesinin ardından Fatsa Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden 4 iş adamının Giresun'un Espiye ilçesinde kereste ihalesine katıldıkları ve Ordu'ya dönüş yolunda oldukları öğrenildi.