61SAAT HABER SERVİSİ - 61saat.com  imtiyaz sahibi Erhan Esaspehlivan, Yayın Danışmanı Ali Savaş  ve Haber Müdürü Serkan Kılınç, bugün Emniyet Müdürü Arıkan’ı makamında ziyaret etti. Trabzon üzerine fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Arıkan özellikle Uyuşturucu ve Hırsızlık konusuna değendi.
Trabzon’da bitirilmeyecek hiç bir sorun olmadığını kaydeden Arıkan, “Göreve başladığımız ilk gün arkadaşlarıma bizzat talimat verdim. Özellikle hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının faillerinin yakalanması noktasında çok daha özverili çalışmalarını istedim. Trabzon’da çözülemeyecek, bitirilemeyecek hiç bir sorun yok. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun da katılımıyla, Trabzon’da yapılan ‘Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu’ toplantısı da verimli geçti.” Dedi.
Trabzon basınını da değerlendiren Arıkan, “Trabzon basını inanın çok güçlü. Ben bir çok ilde çalıştım. Ancak Trabzon’un kendine has özellikleri var. Burada basın da çok güçlü. Biz de Trabzon basınını takip ediyoruz. Basın görevini yapıyor” diye konuştu.