Ülke genelinde faaliyet gösteren dev firmalar, 4 gün boyunca Akçakale’de Özgüneş Showroom’un yeni hizmet binasında organizasyon yapacaklar. Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Özgüneş olarak, yeni hizmet binasında ‘4 mevsim 4 satış organizasyonu’ adı altında satış organizasyonu düzenleyeceklerini belirterek, “Bizim amacımız Trabzon’a bir katma değer sağlamaktır.

Özgüneş ailesi olarak, aile bireyleri ile yaptığımız istişare neticesinde yeni hizmet binamızda böyle bir organizasyon yapmaya karar verdik. Firmalar da burada ürünlerini tanıtacaklar. Alıcı ve satıcı burada buluşacak” dedi. Güneş, ticarette istişare ve birlik beraberliğe mutlaka önem verilmesi gerektiğini ifade ederek, "Rızkın onda dokuzu ticarettedir. 1985 yılında seyyar satıcılık yaparak başladığımız ticaretimizde 32 yılımızı geride bıraktık. fabrikaların desteklerini pilot bölge Trabzon'a çekeker, bölge satışı yaptık. Merkezin trafikk yoğunluğundan dolayı hizmetimizi şehir dışında yapmanın daha isabetli olacağını ailece istişare ederek Akçakale'de önce 7.5 dönüm bir yer aldık.

Önce depo olarak kullandığımız bu yer müşterilerimize daha  iyi hizmet sunmak ve ürün çeşitliliğimizi artırmak için showrooma dönüştürerek hizmetlerimize devam ettikBu proje ile geçmiş yıllara göre şirketimizin daha iyi noktaya geldiğini gördük. Yaptığımız projelere yenilerini ekleyerek ticaretimizi ve hizmetimizi geliştirmek adına Akçakale'de anayol üzerinde 21 bin metre kare kapalı alanda hem yeni hizmetler sunmak hem de istihdam sayımızı artırarak bölgemize daha iyi hizmet sunmayı hedefledik.

Özgüneş ailesi olarak toptan ticaret zincirini devam ettirirken, 2009 yılında Güntaş Perakende zincirini kurmak için çıktığımız bu yolda bugün 7 şube ve 150 personel ile her geçen gün müşteri odaklı hizmeti ile büyüyen bölgede perakende bir marka olma yolunda ilerleyen bu perakende zincirini de Özgüneş ikinci aile kuşağı olarak çocuklarımıza kurduk.

Özgüneş ve Güntaş ailesi olarak ilkeli, istikrarlı, rızkın onda dokuzu ticarette olan ticareti en iyi şekilde yapmayı, aile birliğinin nesilden nesile ticareti devam etmesini, unutulan değil unutulmayan hizmeti sunmayı bilgisiyle ölen değil, bilgisini sağlığında dostlarla paylaşmayı, ticaretin yükselip nefislerin alçalmasını, 2 kişi ortak çalışmakta zorluk çekenlere bir örnek gösteren, 2. kuşaklara şirketini devredemeyen yeni nesle şans vermekte korkanların tam tersine, bu anlatılan özelliklerin isabetli olduğuna inanan, inandığı çevrede hareket eden, paylaşarak büyümeyi ve herkesin mutlu olmasını isteyen 1985 yılında seyyar satıcılıkla başlayan 32 yıllık bir ticaret zincirinin 300'ün üzerinde personeli ile her geçen gün adım adım büyümesinde vesile olan emeği geçen herkese Özgüneş ve Güntaş ailesi olarak teşekkür ederiz" diye konuştu. Güneş, Özgüneş Showroom’un yeni hizmet binası ve satış organizasyonun Perşembe gün 12.00’de açılışının yapılacağını belirterek, tüm Trabzon ve çevre illerdeki esnafları açılış ve organizasyona davet etti.