Meclis tatilde olmasına rağmen bazı mülklerin kiralanması ve ömrü biten bazı iş makinelerinin satılması ile ilgili kararları da olağanüstü toplantıda görüşecek. Trabzon il genel meclisi her yıl Ağustos ayında tatile giriyordu, Ancak bu yıl bazı önemli konuların görüşülüp karara bağlanması için 6 Ağustos Pazartesi günü olağanüstü toplanmaya karar verdi.

İl Genel Meclisi başkanı Hayrar Revi, olağanüstü toplantı çağırısını bütün üyelere yaptı. Meclis Başkanı Revi, Trabzon Valiliği ile Acara Özerk Cumhuriyetinin Kültür Turizm ve Ekonomik ilişkilerin gelişmesine katkı sağlayacak ortak girişimlerin özendirilmesi amacı ile imzalanan protokol gereği, 2 adet iş makinesinin de Acara Özerk Cumhuriyetine gönderilmesi için olağanüstü toplanacak olan meclisin böylelikle bir ilke de imza atacağını belirtti.

Revi 2 Adet greyderin 2 ay süre ile Acara Özerk Cumhuriyetinin alt yapı çalışmalarında kullanılacağını belirtti. Revi ayrıca, il genel meclisinin olağanüstü toplantısında bazı mülklerin kiraya verilmesi ile il özel idaresinin Destek Hizmetleri Müdürlüğünün makine parkında bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış servis dışı bırakılmış hizmete ihtiyacı duyulmayan iş makinelerinin satılması ile ilgili kararın da 6 Ağustos’taki olağanüstü toplantıda karara bağlanacağını belirtti.