İlçenin en yüksek mahalleleri olan Taşgeçit, Çankaya ve Erenler Mahallesine konuk olarak, ‘Biz Birlikte Türkiye’yiz’ mesajı verdi. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Araklı-Dağbaşı-Bayburt, yol güzergahında bulunan ve Araklı’nın en yüksek mahalleleri olan Taşgeçit, Çankaya ve Erenler Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle halkının sıcak ilgisi ile karşılaşan Dr. Günnar, vatandaşlar ile hasbihal etti. ‘Biz birlikte Türkiye’yiz’ mesajı veren Dr. Günnar, halkla her zaman iç içe olduklarını ifade ederek, “Biz sizinle birlikte Trabzon’uz. Biz millete hizmet için varız. Trabzon halkının sıkıntılarını çözmek için mecliste olacağız. Sorunların çözülmesi için istikrarlı güçlü bir hükümet gerekmektedir. Memleketimizin selameti, bölgemizin kalkınması için sizlerden destek istiyorum. Sizin desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Halkın her zaman yanında olacaklarını ifade eden Günnar, “Biz sizlerle buluşarak, dertlerinizi dinleyerek vekaletinizi alacağız. O şekilde başarılı olabiliriz. Araklı, benim en çok sevdiğim, değer verdiğim, Trabzon’un ikinci büyük ilçesidir. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Allah diyenlere zulmeden İsrail’e ‘one munite’ dediği için, okullarda Kuran’ı Kerim derslerini, başörtüsünü  kurumlarda serbest bıraktığı için Dış ve iç mihraklar tarafından Türkiye üzerinde oyunlar oynuyor. Herkes Türkiye’den ümitli. Sıcak asfaltın ne olduğunu sadece Ankara-İstanbul arasında biliniyordu. Şimdi yayla yollarına kadar sıcak asfalt. Biz tüm kardeşlerimizle biriz. Halkımıza hizmet etmeyi hakka ibadet olarak gören nesiliz” diye konuştu.