AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat’ın Mahalle Muhtarlarını sabah kahvaltısına davet etti. Günnar’ın organize ettiği sabah kahvaltısına muhtarların yanı sıra  Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ve ilçe yöneticileri katıldı. Günnar, muhtarların dilek ve taleplerini dinlerken, yapılacak yatırımlarla ilgili de istişarede bulundu. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, birlik beraberlik içinde uzun yıllar sürecek bütünlüğün Akçaabat’ın Trabzon’un ve Türkiye’nin menfaatine olacağını söyledi.

 Günnar, “Güzel ülkemiz her taraftan sarıldı. Güçlenen Türkiye’nin bitirilmesi için mücadeleler devam ediyor. Dost gibi gözüküp, arkadan vuran ülkelerin olduğu bu ortamda hükümetimiz ülkemizi rotasından saptırmadan hedefine doğru ilerletmeye devam ettirmektedir. Burada ki en büyük gücümüz milletimizdir. Milletimizin derdiyle, düşüncesiyle, dileğiyle ilgilenen siz saygıdeğer muhtarlarımızdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da muhtarlarımıza çok önem veriyor. Her ay muhtarlarımızı Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ağırlayıp onlarla yaptığı toplantılarla muhtarlarla hasbihal ediyor” dedi.

 Trabzon’un yatırımları hakkında da bilgi veren Günnar, “Trabzon, hükümet icraatlarıyla 14 senedir göz doldurucu hizmetlere şahit oldu. Çok büyük yatırımları başka illere yaptığımız gibi Trabzon’a da yaptık. Türkiye doğru yolda emin adımlarla ilerliyor. Önünü kesmek isteyenlere de gereken dersini veriyor. Tarih boyunca biz gücümüzü ispat etmiş bir milletiz. Bizim gücümüzü kimse sınamaya kalkmasın. Hangi siyasi görüşten olursa olsun bu aziz millet yedi düvele meydan okuduğu gibi bundan sonra da hainlere fırsat vermeyecektir. Bu zor coğrafyada, bu zor şartlarda hala daha Trabzon’da şehir hastanesinin planlamasını, hızlı tren yolu planlamasını, yollarımızın planlamasını ve başka projeleri devam ettiriyor ve açılışlarını hızlı bir şekilde yapıyorsak, Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Türkiye’de hiçbir şey yavaşlamadan yatırımlar hızlı bir şekilde devam etmektedir. İç ve dıştaki hainlerin saldırıları ile mücadele ediyoruz. Biz birlik beraberliğimiz ile her şeyin üstesinden geliyoruz” diye konuştu. Muhtarların zor bir görev yaptığını ifade eden Günnar, kendilerine şükran borçlu olduklarını ifade etti. Hükümetin, Büyükşehir ve Akçaabat Belediyelerinin başarılı hizmetlerinden söz eden Günnar, muhtarların, vatandaşların haklı taleplerini karşılamak için, gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.  Toplantının verimli olduğunu ve en kısa zamanda tekrar gerçekleştireceklerini belirterek, istişareyle birlikte hizmetlerin daha süratli devam edeceğini kaydetti.