Günnar, aynı günün akşamında ise, Akçaabat İlçesi’nin yüksek mahallerinden olan Çilekli Mahallesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Sürmene İlçesinde seçim ziyaretlerini sürdürdü. Günnar, ilçede Pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Günnar, halkın gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyledi. 
AK Parti'nin tek başına iktidara koştuğunu  belirten Günnar, şunları kaydetti: "Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz, dilek ve temennilerini dinliyoruz. Ziyaretler oldukça verimli geçiyor. Partimiz şu an itibarıyla tek başına iktidara koşuyor. İnşaalah Trabzon’da rekor oy oranı ile birinci parti olacağız. Trabzon’da 6 milletvekilinin 6’sını da almak zor değil. Bunun için çok çalışıyoruz."dedi
Günnar, Sürmene İlçe ziyaretini tamamladıktan sonra Akçaabat İlçesi’nin yüksek mahallerinden olan Çilekli Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahalle halkı ile bir araya geldi. Mahalle halkına çağrıda bulunan Günnar, tek başına iktidarın istikrar için önemine vurgu yaparak, “Biz milletimiz için, milletimizin kurduğu partiyle yola devam edeceğiz. Milletimiz de kendi kurduğu AK Partiyle yola devam edecektir. İnşallah bu gemiyi hep beraber yürütüteceğiz” dedi. 1 Kasım seçimlerinde Türkiye’nin tek başına iktidara ihtiyacı olduğunu belirten Milletvekili Günnar, bunun da ancak AK Parti ile sağlanabileceğini, 1 Kasım seçimlerinin huzur ve istikrar seçimi olacağını sözlerine ekledi.