AK Kadınlar “Sofranız soframızdır” diyerek Ramazan ayında da vatandaşların Ramazan sofralarına konuk oluyor, birlikte iftar açıyor. Beraberce hazırlanan sofralarda gönül bağları kurularak birlik beraberliğin, kardeşliğin, toplumsal dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel örnekleri sergileniyor. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 18 ilçede düzenlenen “Toplu İftar” programlarına Belediye Başkanı Sn. Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte katılan AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Sn. Bahar AYVAZOĞLU, İlçe Kadın Kolları Başkanlığımızca belirlenen evlere,  toplu iftar öncesinde Ramazan ziyaretleri de gerçekleştiriyor.
 Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Bahar AYVAZOĞLU “ Ramazan’ı Ramazan yapan en kıymetli şeylerden biri de kuşkusuz sofralarda buluşmak, lokmalarımızı paylaşmak, yan yana ve gönül gönüle olmaktır.  Hiçbir zaman yaptığımız hayır işlerini örnek olabilmek maksadımız dışında, reklam etmek gibi bir amacımız olmadı, olmaz da. Biz misyon olarak yaptığımız tüm çalışmaları ibadet maksadıyla ve halisane niyetlerle yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Özellikle şehrimize “muhacir” olarak gelen misafirlerine  “ensar” olmaya gayret ediyoruz. Yalnızca Ramazan’da değil Ramazan haricinde de tüm vatandaşlarımızla hemhal olmaya da devam edeceğiz. Bu anlamda bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta AK Parti İl Başkanımız Sn. Haydar REVİ’ye, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞlU’na , Ortahisar Belediye Başkanımız Av. Ahmet Metin GENÇ’e, tüm İlçe Belediye Başkanlarımıza ve ilçe başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diyerek teşekkür etti.