Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Rıza Akdeniz, Altunbaş’ın başarılı bir şekilde görevi yürüttüğünü belirterek ”Merkez İlçe Teşkilatı’nın yaptığı bu ziyareti son derece önemsiyor çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kırmadan dökmeden tartışmaya mahal vermeden kavgacı bir görünüm vermeden iyi bir ekiple çalışan merkez ilçe teşkilatımıı kutluyorum” dedi.

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ise ”Kuruluş tarihi 14 Ağustos 2001'den itibaren ilimizde, ilçelerimizde, belde, köy ve mahallelerimizde AK Parti tabelalarını asan, yönetimlerde görev alan, teşkilatlarımıza yardımcı olan, ilk seçim olan 3 Kasım 2002 seçimlerinde oylarıyla destek veren hemşehrilerimize, vatandaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, gönüldaşlarımıza yol arkadaşlarımıza, bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Mart 2014’de yapılacak yerel yönetimler seçimine hazır olduklarına da değinen Altunbaş, "Yine Cumhurbaşkanı seçimi 2014'te, 2015'te milletvekili seçimi var. 1 yıl içinde 3 tane seçim yaşayacağız. Bizler her zaman yarın seçim olacak gibi hazırlıklıyız. Çalmadık kapı bırakmayacak, herkese AK Parti'ye neden destek verilmesi gerektiğini anlatacağız" ifadelerini kullandı.