AK Parti'li Ali Haydar Usta, sosyal medya hesabından, "Trabzon milletvekilleri değişmeli mi?" ifadesini paylaştı. Usta'nın bu paylaşımını bazı parti yöneticileri de beğendi.

Usta, daha sonra yaptığı bir başka paylaşımda, ifadesini beğenen parti yöneticilerinin bir milletvekili tarafından "tehdit" edildiğini öne sürdü.

Usta, sosyal medya hesabındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Pes vallahi… Trabzon AK Parti'den milletvekili olan bir kişi, "Trabzon milletvekilleri değişmeli mi?" paylaşımımı beğendiğini işaretleyen bazı AK Parti yöneticilerini arayarak, "o beğenilerinizi geri alın, silin, bu adam partimizi bölüyor, yoksa tekrar seçilirsem size bu partide yöneticilik yaptırmam, avukatlık yaptırmam" diyerek tehdit ediyor. Ve bu arkadaşlardan bazıları beğenilerini iptal edip silmek zorunda kalıyor. İşte bizim vekilimizin dünyası. Pes vallahi…"

Bu paylaşımın ardından da bazı kullanıcıların milletvekilinin kim olduğu sorusuna Usta, "Kadın vekil" diye cevap verdi. Usta'nın, isim vermeden "kadın vekil" diyerek suçladığı Trabzon'daki tek kadın milletvekili AKP'li Ayşe Sula Köseoğlu'nun iddialara ne cevap vereceği merak konusu oldu.