AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, İçişleri Bakanlığı görevine atanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu için tebrik mesajı yayımladı. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta bir mesaj yayımlayarak,  İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın görevi bırakmasının ardından, İçişleri bakanlığına atanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine atanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu’na yeni görevlerinde başarılar diledi. 

Balta mesajında şu ifadelere yer verdi

“ Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Bakanımız, Trabzon Milletvekilimiz Süleyman Soylu’nun İçişleri Bakanlığı görevine atanması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. AK Parti Genel Başkan yardımcılığı olsun Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı olarak bugüne kadar kentimize ve ülkemize yaptığı üstün hizmetler olmuştur. Bakanımız Sayın Soylu bütün görevlerinde gerek şehrimiz adına gerekse ülkemiz adına çok önemli hizmetlerin altına imzasını atmıştır.

Şimdide bu kritik süreçte kendisine İçişleri Bakanlığı görevi tevdi edilmiştir. Milli birlik ve beraberliğin önündeki engellerin ortadan kalkması için milletçe kararlı bir şekilde mücadele gerekmektedir. Bu atama Ülkemizin Fetullahçı terör örgütü ve bütün terör örgütleri ile mücadelesi adına da çok önemli bir şanstır. Bakanımız bu görevinde de şehrimize ve ülkemize katkılarının süreceğine inancımız sonsuzdur. İnşallah ülkemizde devam eden proje ve hizmetlere yenileri eklenecektir. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu başta olmak üzere, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, iş adamlarımız ve diğer dinamiklerimizle birlikte, bir ekip ruhu içerisinde ülkemiz ve Trabzon’umuzu daha da ileri taşımak için hep birlikte çalışacağız. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun yanı sıra Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Müezzinoğlu’nun da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak atanması da bizleri ayrıca mutlu etmiştir.

Teveccühlerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Sayın Binalı Yıldırım’a, Trabzonlu hemşerilerim adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum.