AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve beraberindeki Trabzon teşkilatları yarın Erzurum’da düzenlenecek olan AK Parti 5. Bölge Teşkilat Toplantısına katılacak.

 “2015 yılı Milletvekili Genel Seçimi öncesi seçim çalışmaları başlıyor”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “AK Parti 5. olağan kongre sürecini bölgesel bilgilendirme toplantıları ile başlatıyor. 18.09.2014 Perşembe günü Erzurum’da 5.bölge teşkilat toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu'nun Başkanlığında İl ve Bölge koordinatörü Milletvekillerimiz, Trabzon’unda aralarında bulunduğu 13 ilin il, ilçe ve il Teşkilat Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilecek” dedi. Adalet ve Kalkınma Partisi 5. Olağan Kongre sürecine 15 Eylül 2014 Pazartesi günü takvimin başlamasıyla girildiğini hatırlatan Günnar “Partimize yakışır bir şekilde 5. Olağan Kongre sürecini gerçekleştireceğiz. Kongrelerin bitimiyle 2015 yılı Milletvekili Genel Seçimi süreci başlayacak. Milletin partisi olarak dinamik kadrolarla seçim hazırlığına başlayacağız. Partimiz 2023, 2051 ve 2071 hedeflerine kararlıkla ve emin adımlarla ilerleyecektir. Partimizin bütün mekanizmalarının bir dinamizm içinde güçlü, arzulu ve dinamik kadrolarla 2015 Genel seçimlerine hazırlığını yapacaktır. Tüm Teşkilatlarımıza bu süreçte yapacak olduğu çalışmalarda şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

“İL BAŞKANI GÜNNAR VE İLÇE BAŞKANLARI ERZURUM’DA”

AK Parti 5’inci Bölge teşkilat toplantısı Erzurum’da düzenlenecek. Milli Eğitim Bakanlığı hizmet içi merkezinde gün boyunca devam edecek toplantıya 5’inci Bölge illeri Trabzon Ordu, Rize, Ardahan, Gümüşhane, Kars, Artvin, Giresun, Bayburt, Ağrı, Erzincan, Iğdır ve Erzurum’dan Parti teşkilat üyelerinin katılacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, 5’inci Bölge sorumlusu Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ve il koordinatör milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirilecek toplantıya Trabzon’dan AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Teşkilat Başkanı Nevzat Çabuk ve 18 ilçe başkanı katılacak.  Toplantıda önümüzdeki ay başlayacak olan kongreler süreci ve milletvekili seçimlerinin yanı sıra parti teşkilatı arasında eğitim ve tecrübe paylaşımı konu edilecek.