AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Erol Tosun, Nevzat Çabuk, İl yönetim kurulu üyesi Serkan Ramoğlu ve Kadın kolları il başkanı Havva Gümüş ile birlikte Trabzon’daki sağlık kuruluşlarını çeşitli ziyaretlerde bulundu.  Günnar ve ekibi ilk olarak Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti.
GÜNNAR: HER ZAMAN SİZLERİN YAYNINDA OLACAĞIZ
Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne atanan Kasapoğlu'na görevinde başarılar dileyen Günnar “Sağlıkta uygulanan dönüşüm projesi kapsamında, Kasım 2011 'de çıkarılan kanun hükmünde kararnameyle Sağlık Bakanlığı, Türkiye genelindeki 842 kamu hastanesini il bazında bölgelere ayırarak birleştirdi.
“Sağlıkta Dönüşüm Projesi” kapsamında 81 ilde oluşturulan Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreterliği, bakanlığa bağlı hastanelerin tek çatı altında yönetilmeye başlandı. Birleşmeyle birlikte; sağlık personelinin tek elden yönetilmesi, kaynakların verimli kullanılması, sağlık giderlerinin azaltılması ve vatandaşa daha kaliteli hizmet verilmesi amaçlanmıştır.
Sizlerde yeni tanımlanan bu görevinizde başarılı işlere imza atacaksınız. Bizlerde sizin bu görevinizi en iyi şekilde yerine getirmeniz adına her zaman destekçiniz olacağız. Sağlığa yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır düşüncesiyle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Kasapoğlu’’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Trabzon yapılan ve yapımı devam eden sağlık kuruluşları, sağlık alanındaki alt yapısıyla bölgenin merkezi konumunda bir şehir.  Böyle bir şehirde bakanlığımızın bizlere vermiş olduğu bu görev bizleri gururlandırmıştır. Sizlerin desteği ile sağlık da bir merkez olan Trabzon’u daha ileri noktalara taşıyacağız” dedi.
BAŞHEKİMLERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Ulusal, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Akyol ve Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Abdülkadir Gündüz’ü makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler. Ziyaretlerin ardından bir değerlendirme açıklaması yapan İl Başkanı Günnar,  “Sağlıkta Dönüşüm Projesi” kapsamında 81 ilde oluşturulan Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreterliği, kapsamında Trabzon’umuzda hastanelerimizde yeniden düzenlemeler gerçekleştirildi. Bizlerde bu çerçevede başhekimlerimizi ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu ve her zaman kendilerini destekleyeceğimizi söyledik. AK Parti hükümeti olarak Trabzon'da sağlık alanında çok önemli yatırımlar yapıldı. Sağlıkta dönüşüm olarak adlandırılan çalışmalar bugün meyvelerini vermiş ve vatandaşlarımız Türkiye'de dünya standartlarında Avrupa'nın gelişmiş ülkelerine nazire edercesine hizmetlere kavuşmuştur. Bölge illerimizden hastalar Trabzon'a gelmektedir. Trabzon'da da birçok bölgeye göre kıyaslandığında ivme oldukça güçlü bir şekilde aratarak devam etmektedir. Trabzon'un istediği ve özlediği yatırımlar her geçen gün gerçekleşmektedir.” diye konuştu.