61SAAT HABER SERVİSİ

AK Parti Trabzon'da ki ilçe kongreleri serisine Vakfıkebir İlçesi ile devam etti.

Vakfıkebir İlçesi'nin 5. Olağan Kongresi Sabri Bahadır Kongre salonunda yapıldı. Kongrenin kayda alınması için genelde film setlerinde kullanılan Jimmy Jip’in kongre salonunda kullanılması partililerin dikkatini çekti.

 Kongreye, Çevre ve Şehircilik eski bakanı Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, AK Parti Trabzon Milletvekili eski bakan Faruk Nafiz Özak, Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi eski milletvekili Şeref Malkoç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Başkanı, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ile delegeler ve teşkilat mensupları katıldı.

Divan Başkanlığını Hayati Er'in yapıtğı ve tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Enver İskenderoğlu, yeniden başkanlığa seçildi.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yola çıktığımız, 3 Kasım 2002 tarihinden beri Türkiye'de bir çok yatırıma imza attık. Biz de teşkilat arkadaşlarımız ilçe yönetici arkadaşlarımızla beraber sizler için çalıştık. Vakfıkebir'de de bir çok yatırımlara imza atıldı. Vakfıkebir Devlet Hastanesi hepimizin göz bebeği siz Türkiye'de ki sağlıkta yapılan yatırımların bir örneği. Yaklaşım 4 bin 5000 metre kare alandan 10 bin metra kare alana çıkardık. Biz bunları sizlerle beraber yaptık. Anadolu Turizm Otelcilik Meslek Lisesi inşaatına başladık. Tarım İlçe Müdürlüğü binamızı yeniledik. Bölgemizde ki öğrencilerimiz için 500 kişilik öğrenci yurdu inşaatına başlaık. Vakfıkebir Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatı devam ediyor. Organize Sanayi Bölgesi'nde 12 yıllık bekledğimiz bir istimlak vardı. Bunu da hallederek istimlak parasının tamamının ödenmesini sağladık. Alt yapı çalışmalarına bakacağız. En büyük projemizde Vakfıkebir Belediyesinin kazanılmasıydı. Teşkilatlarımızla gece gündüz demeden çalışarak uzun yıllar bağımsız yönetilen Vakfıkebir İlçemizi AK Belediyecilikle buluştuk."

YÖNETİM KURULU LİSTESİ