BAYRAK DEĞİL BİR BEZ PARÇASI ASTIRMAYIZ
Tanrıverdi terör olayları ve BDP ile ilgili şunları söyledi, “Kimse insanların zihnini bulandırmasın. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bayrağı vardır. Anlı Şanlı türk bayrağı. Birileri bir hayal dünyasında, başka milletlerden, başka vatandalardan başka bayraklardan bahsediyor. Değil bir bayrak bu ülke sınırları içersinde bir bez parçası dahi astırmayacağız. Bağımsızlığımızın özgürlüğümüzün sembolü olan rengini şehitlerimizin kanından alan bayrağımız bir defa göndere çekilmiştir, bird aha hiçkimse bizim bayrağımızı yere indiremez.
Son yaşanan çirkin görüntüler BDP’nin PKK’nın bir uzantısı olduğunu ortayşa çıkarmıştır. Takke düşmüş, kel görünmüştür.
Ankara PKK diyemeyenler, BDP’nin bir siyasi parti olmaktan öte terror örgütünün Ankara’da terror örgütünün bir uzantısı olduğu net olarak görülmüştür. Biz bölgesel milliyetçilik yapmayacağız, dini milliyetçilik yapyacağız. Etnik milliyetçilik yapmayacağız. Biz her zaman söyledik, bird aha söylüyoruz.
Tek vatan, Tek devlet, tek Millet, Tek Bayrak.

TRABZON NASIL BÜYÜKŞEHİR OLACAK
Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin tanrıverdi Trabzon'un nasıl büyükşehir olacağını şöyle açıkladı. "Türkiye'de Toplam 29 büyükşehir Belediye olacak. Bunlardan bir tanesi de Trabzon Belediyesi olacak. Bunun kriteri nüfusun 750 bin nüfus olacak. İçinde Trabzon’un bulunduğu 27 ilin büyükşehir belediyesi status İstanbul ve Kocaieli belediyelirinin status ile eş değer olacak. Bunun en önemli özelliği ise il özel idarelerinin belediyeye bünyesi içersine iltihakları olarak öne çıkılıyor.
HÜSEYİN TANRIVERDİ KONUŞUYOR 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi Türkiye Barış günü ile ilgili önemli mesajlar verdi. Tüm dünyanın b.arış içinde yaşamasını arzu ettiklerini ifade eden Tanrıverdi, “Bugün 4. Yerel yönetimler Bölge toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu toplantılar AK Parti teşkilatlarının yerel yönetimlerle tek vücut olduğunu göstermektedir. Bu toplantımızın böylesi çok yönlü amacı bulunmaktadır. Bölge sorumlusu başkan yardımcısı arkadaşımız nusret titizlikle bu toplyantıların takip edrilmesini sağlamak istiyor. Bu toplantıda her bir arkadaşımız görüşleri bizim için altın değerindedir. Sadece bu toplantılya katılmanız değil, bu toplantıya katkı vermeniz bizim için önemlidir. Arkadaşlarımız sözlü olarak, yazılı olarak veya fırsat bulduğunuzda bire bir bizlere iletirse mutlu oluruz” dedi.

DÜNÜN HASTASI TÜRKİYE BUGÜNÜN USTASI OLDU
Ak Parti bu ülkenin Doğusunu batısından, kuzeyini güneyinden ayrı görmedi. Duble yolları tamamladık, havaalanları kurduk, üniversiteler açtık, yeni hastaneleri hizmete açtık, işsizliği azaltmak için projeler geliştirdik. Kadınlarımıza iş imkanı sağladık. Okullarımızı dersliklerimiz arttırdık. Yoksul ailelerinde okuyabilmesi için gerek kitaplarını ücretsiz verdik. Gerekse harçlıklarını verdik. İşte bu hizmetlerle dünün hasta adamı olarak lanse edilen Türkiye bugünün Usta adamı olmuştur.
ŞEREFLİ VURGUSU Divan Başkanı Nusret Bayraktar salondan ayrılan partilileri uyandı “Arkadaşlar toplantının başında salonun bir bölümü boşaldı. Toplantının en önemli kısmına geçiyoruz. Kimse yerini terk etmesin” dedi.
Sunum esnasında Akyazı fotoğrafını gösteren Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu “Şerefli şampiyonlukların sahibi Trabzonsporumuz için yeni şampiyonluklar kazanacağı Akyazı stadyumu için hazırlıklarımızı bitirdik” dedi.
ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU NELER SÖYLEDİ
Bölge toplantısını Trabzon’da yaptığınız için mutluluğumuzu ifade ediyor, kent olarak bu misafirlik sırasında eksiklerimiz varba affınıza sığınıyor hepinize teşekkür ediyorum. Konuşmamız 10 dakika ile sınırlı olduğu için bende o manada açıklamalarımı yetiştirmeye hizmetleremizi anlatmaya çalışacağız.
Bu anlatımlar esnasında Trabzon’da Ak Parti belediyecilik örneği biraz tipik bir örnek olacak. Zira 2004-2009 arası az bir farkla bu belediye CHP tarafından yönetilmişti. bu kent 2004-2009 arasında bir kış uykusuna yatmıştı hizmet manasında. 2009 yılınhda biz görevi devraldık. 3 ana kademede. 
Alt yapıya el attık. yağmur suyu projesini, Şehir su projesini, hava haritası ve hava fotoğraflamaları yapıldı.
Yani şehrin tüm su şebekesi, atık sular ve kanalizasyon şebekeleri ve yeniden imarının ele alınması alt yapıda dev adımlar olarak başlatıldı.
Engebeli arazilerdeki tüm zorluklara rağmen Erdoğdu yolu çalışmaları, Kanuni Bulvarı yol çalışmaları büyük bir hızla devam etmektedir. 
Tüm Türkiye illerinden yapılmaya çalışılan kentsel dönüşümleri Trabzon'da ayağa kaldırdık. 
Trabzon belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu açıklamalarını sinevizyon eşliğinde devam ettirdi ve ilk kez Trabzon'da yaptığı hizmetlerin eski ve yeni hallerinin fotoğraflarıyla bilgilendirmelerde bulundu. 
TRABZON’DA DEĞİŞİM ÇOK NET GÖRÜLÜYOR
Trabzon’da değişim çok net olarak gözüyor. Trabzon’da son 25 yıl içerisinde 1 tane büyük otobüs alınmamıştı. Sayın Asım Aykan’ın başkanlığı döneminde küçük otobüsler alınmıştı. Bugün 30 tane yeni otobüsle birlikte Trabzon halkına konforlu ulaşım imkanı sunuluyor.
Biz göreve gelmeden önce Atasu Barajı’nın bitirilmesi için takipçi olacağımızı ifade etmiştik. O dönemde CHP’de Meclis Grup Başkanı olan Sayın Akif Hamzaçebi, bugünün milletvekili o dönemin Belediye Başkanı Sayın Volkan Canalioğlu, dönemin CHP il Başkanı Sayın Necip Yıldız basının karşısına geçip 61 projeyi bırakın sadece Atasu Barajı’nı bitirin hepsini bitirmiş sayacağız demişti. Allaha şükürler olsun ki hükümetimiz ve halkımızın desteğiyle birlikte Atasu Barajı bitirildi ve 17 Mayıs 2012 tarihinden itibaren Trabzon Atasu’nun suyunu içiyor. Bizim yapabildiklerimizi onlar gerçekçi olarak bulmamışlardı. Ama bugün barajın bitirildiğini görüyoruz. İsteyince, çalışınca olabiliyormuş. Çünkü halkımız hizmetin en iyisine layıktır



ADNAN GÜNNAR NELER SÖYLEDİ
AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar toplantının açılış konuşmasının başında tüm katılımcılara teşekkür ederek başladı.
Partimiz dünyanın en güçlü partilerindendir.
Partimiz ile Türkiye yerel yönetimlerle, köydeslerle, beldeslerle, çok farklı imar uygulamalarla karşılaşmıştır. Bütün bunlar devrimsel değişimlerdir.
Kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademede çalışan tüm teşkilat mensuplarımız fedakar ve cefakar çalışmaları ile beraber daima sizing arkanızda olmuştur. Bizim tek isteğimiz var. Yerel yönetimlerde sizlerin yüzakı olmanız. Başarımız digger siyasi partilere dudak ısırtıyor.
Biz teşkilatlar olarak sizlere sahip çıktığımız gibi, sizinde bize sahip çıktığınızdan şüphemiz yoktur. Sizin duacınız ve en büyük destekçiniz biziz. Bundan sonraki başarılı çalışmalarınızdan bir gurur duyacağız.
Teröristlerin ve terror uzantılı partilerin tek düşmanı haline gelmiş parti Ak Parti’dir.
Bayraktar zaman kazanmak için bilgilendirmelerde bulunuyor.

“2014 Yerel seçimleri öncesi, yıllık programlar çerçevesinde yılda bir kez bölge illerini kapsayan toplantılar yapıyoruz.
Gündemimiz yerel nitelikli olmak kaydıyla, belediyelerimizin, ilg enel meclisi üyelerinin hizmletlerine, istek ve şikaletlerine yönelik bir konuşmalar olacak. Her birimden bir kişiye söz hakkı vereceğiz. Bu nedenle herkes sorununu bölgesi ile ilgili sorunları tam manasıyla anlatsın” dedi.
Arıza giderildi ve şu anda sinevizyon görüntüsü başladı.

Toplantının başında teknik bir arıza nedeniyle slayt gösterimi yapılamadı. Şu Anda Yerel Yönetimler Genel Merkez Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, toplantıya katılanları taktim ediyor…


Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından organize edilen 4. Yerel Yönetimler Toplantısı Yalıpark Otel’de başladı.

Toplantıya, Yerel Yönetimler Genel Merkez Birim Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Başkan Yardımcıszı Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ile Trabzon milletvekili Safiye Seymenoğlu ve Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı ev sahipliği yapıyor.





Bölgedeki tüm Milletvekilleri, İl Başkanları, İl Belediye Başkanları, İl Genel Meclis başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl-İlçe belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları başkanlıkları ve tüm teşkilat mensupları katıldı. Toplantı 13.30’da start alıp 17.00’da bitecek. Toplantının ilk bölümü basına açık olacak daha sonra toplantı basına kapanacak. Toplantıda bugüne kadar yerel yönetimde yapılanlar ve bundan sonra yapılacakların istişaresi gerçekleştirilecek. Bir nevi bölgedeki yerel seçimlerin startının verilmesi toplantısı.





AK parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günner tüm misafirleri ile tek tek ilgilenmeye çalışıyor.

Toplantı öncesi Trabzon Belediyesi tarafından dağıtılan Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun hizmetlerinin anlatıldığı Trabzon Değişimi yaşıyor el broşürleri ilgi odağı oldu.