24 Haziran 2012 tarihinde AK Parti İl Başkanı seçilen Fuat Köktaş, beraberinde Tanıtım ve Medya Başkanı Adnan Varol, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İsmail Şen, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yasemin Altuncu ve Güner Armutlu ile beraber İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen’i makamında ziyaret etti.

İHA’NIN HABERCİLİĞİNİ ÖVDÜ

İHA’nın şehrin önemine vurgu yapan, şehrin ön plana çıkmasını sağlayan ilkeli ve doğru habercilik anlayışından dolayı teşekkür eden Köktaş, “İhlas Haber Ajansı hem bizim yapmış olduğumuz faaliyetlerin kamuoyuyla paylaşılması adına, hem de diğer alanlarda yapılanların kamuoyu ile paylaşılması adına çok önemli bir görevi layıkıyla ifa ediyor. Böyle bir ziyareti daha önceden planlamamıza rağmen işlerimizin yoğunluğu sebebiyle bugün gerçekleştirebildik. İHA, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında marka olmuş bir haber ajansıdır. Başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

“ZAFİYETE DÜŞMEYECEĞİZ”

2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Köktaş, “AK Parti’nin hedefinde Samsun’da 17 ilçe ve bir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanmak var. 2009 yılında teşkilatlarımızın düştüğü zafiyete düşmeyeceğiz. Onların eksikliklerinden biz artılar üreterek yolumuza devam edeceğiz. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanmaya başladık. 2009 yılındaki yerel seçimlerin kaybedilmesinde adayların olduğu kadar teşkilatların da zafiyeti var. Seçim kazanmanın yolu sandıktan geçer. Seçimleri kazanmanın bir ayağının da sandık olduğunun bilincinde olan AK Parti teşkilatları 3 bayan, 3 genç ve 3 yetişkinden olmak üzere sandık yönetim kurullarını oluşturmaya başlamıştır. Bunların var olanlarını güncellemek, yok olanlarını da yenilemek suretiyle çalışmalara başladık. İnşallah 1.5 - 2 ay içersinde bu yapıyı tamamlamış ve kurmuş olacağız” şeklinde konuştu.