AK Parti İl başkanlığınca Zigana Yörük Çadırında düzenlenen akşam yemeğine eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı. Burada bir konuşma yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, yemeğe katılan herkese teşekkür ederek " Trabzon’umuzun bu gün geldiği nokta geçtiğimiz dönemlerden çok daha ileri ve yarınlar için umut verici bir konumdadır. Hizmet bir gönül işidir. Böyle olduğu için bu ülke bu noktaya kadar geldi. Bizler birbirimizin eksiklerini tamamlamak ve ülkemiz için çalışmak zorundayız. Biz gideriz başkası gelir. Önemli olan bu işe gönül verip azimle çalışmaktır. Siz değerli yönetim kurulu üyelerimizle bu süreçte çok başarılı çalışmalara imza attık. Allah sizlerden razı olsun. Bundan sonrada yeni gelen arkadaşlarımız ve sizlerle birlikte hep beraber yolumuza devam edeceğiz” dedi.



“HEDEFİMİZ 100 BİN ÜYE”

Trabzon’da AK Parti olarak 74 bin kişilik bir aile olduklarını ifade eden AK Parti Trabzon İl başkanı Dr. Adnan Günnar “ görevi devraldığımız günlerde 18 bin olan üye sayımız bu günlerde 74 bin rakamına ulaştı. Bu başarıda tüm teşkilatlarımızın katkısı var. Bundan sonraki süreçte de hedefimiz 100 bin üyeye ulaşmak ve başbakanımızın yüzünü bir kez daha ak çıkarmaktır. Bunu da hep beraber halkımızla daha da bütünleşerek başaracağız diye konuştu.

“GÜNNAR, TEŞEKKÜR PLAKETİ İLE ONURLANDIRDI”

Günnar’ın konuşmasının ardından eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri tek tek söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirirken zaman zaman duygu yüklü anlarda yaşandı. Her iki yönetimin tam kadro katıldığı yemekte daha sonra Adnan Günnar, eski yönetime çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.