Esnaflara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Günnar, referandumdan EVET çıkması durumunda ülkede yapılacak tüm genel seçimlerde sandıktan garanti hükümet çıkacağını söyledi

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Değirmendere Mahallesi'nde sanayi esnafını ziyaret etti. Mahallede bulunan büyük sanayi sitesi ile demirkırlar sanayi sitesinde esnafları ziyaret eden Günnar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

Yeni sistemle yapılacak tüm seçimlerde sandıktan tek başına halkın güvenoyunu ve reyini almış mutlak hükümetlerin çıkacağına vurgu yapan Günnar, "Koalisyon dönemlerini hepimiz yaşadık. İşçisi de memuru da sanayicisi de koalisyonlardan çok çekti. Bir gecede paramız neredeyse iki katı değer kaybediyordu. Döviz borcu olanlar neredeyse iflas etme noktasına kadar gelmişti. Tüm bunlardan bıkan Aziz Milletimiz, 2002 yılında Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, önderliğinde ki AK Parti'yi tek başına iktidara getirdi. 15 yıldır ülkemizde istikrar var. İstikrarla birlikte halkımızın refah seviyesi de yaşama standardı da arttı. Ülkemizin bir daha koalisyon yaşamaması için tek başına iktidar olması için 16 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için Halk Oylaması yapılacak. Bu halk oylaması ile yeni slstemde cumhurbaşkanlığı için cezai,hukuki ve siyasi sorumluluk getiriyoruz. Kim getiriyor sizler yani milletimiz. Hükümet tek başına olacak ama ilk defa millete ülkeyi yönetme imkanı doğacak.Günümüzde hiçbir kimse işine birisinin karışmasına müsade etmezken AK Parti olarak bizler ülkenin nasıl yönetilmesi hususunu 80 milyona soruyoruz işte huzurunuzdayız. Öyle birileri gibi kapalı kapılar ardında seçim kampanyası yapmıyoruz. Milletimizin içindeyiz yaptıkkarımıza ve bu aziz milletimize güvenimiz tam olduğu için ülkemizin tüm katmanlarına ulaşma gayretindeyiz meydanlardayız. Bu sistemle birlikte TBMM ve milletvekilleri daha güçlü olacak diğer siyasi partiler de iktidara talip olacaktır. Ancak çalışmak zorunda kalarak öyle yan gelip yatma dönemi de son bulacak" dedi.

Günnar, sanayi ziyaretinin ardından Trabzon Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni de ziyaret ederek, otobüs kaptanları ile yolculara iyi yolculuklar diledi.