AK Parti’nin yeni seçim beyannamesinde kadın, çocuk ve gençlere yönelik önemli hususlar ve müjdeler yer aldığını belirten Köseoğlu, “AK Parti olarak ve Hükümetimiz olarak 13 yıldır neyi söz vermişsek onu yaptık. Biz önce insan dedik, önce aile dedik.” Dedi.

Beşikdüzü İlçesinde, okul, kurum, esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Köseoğlu hemşerileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet mahallesinde sandık bazlı toplantıya katılan Köseoğlu,1 Kasım seçimleri için kadınlardan destek istedi. Ülkedeki istikrardan gelişmelerden öncelikle ailenin, kadınların, çocukların olumlu etkilendiğini belirten Köseoğlu, “AK Parti olarak ve Hükümetimiz olarak 13 yıldır neyi söz vermişsek onu yaptık. 13 yıl önce neredeydik şimdi hangi noktadayız. Biz önce insan dedik, Önce aile dedik. Uçurumun kenarında olan bir ülkeyi kurtarırken, 13 yıldır sizlere hizmet getirirken hiçbir zaman sizlerden kopmadık. Bakın 13 yıl önce bir enflasyon vardı, 13 yıl önce paramız pul kadar kıymetsizdi. Yolsuzluklar batan bankalar vardı. Sabah çocuğunu okula uğurlarken okul harçlığı veremeyen anneler bilirim. Okul kitaplarını alamadığı için intihara kadar giden babalar biliriz. Vatandaşı yokluk içerisinde olan bir devlet, müsrif ve savurgan bir devlet vardı. Aldığı her karardan attığı her adımdan direk olarak etkilenmedik mi. Şimdi çocuklarımızın kitaplarını devletimiz ücretsiz veriyor. Sosyal yardımlar, sosyal destekler. Sağlıkta istediğimiz doktora istediğimiz hastanelere gidebiliyoruz elhamdülillah.” dedi.

AK Parti’nin yeni seçim beyannamesinde kadın, çocuk ve gençlere yönelik önemli hususlar ve müjdeler yer aldığını belirten Köseoğlu, “2015 seçim beyannamemizde; Bütün annelerimize “Doğum Hediyesi” programı kapsamında, ilk çocuk için 300 TL, ikinci çocuk için 400 TL, üç̧ ve üzerinde çocuklar için 600 TL ödemenin yapılmasına imkân verecek hukuki ve kurumsal düzenlemeleri yerine getireceğiz. Gençlerde evliliğin teşvik edilmesi amacıyla çeyiz hesabı uygulamasını başlatacağız. Çeyiz hesabında biriktirilen paranın yüzde 20’si oranında destek sağlayacağız. Çocuğu Anasınıfına giden tüm Velilerimize müjdemiz var. 2015 Seçim Beyannamemizde; Okul öncesi eğitimi tam gün olacak. Erişim imkânına sahip olmayan ailelerin çocuklarının okul öncesi eğitim almasını destekleyecek teşvikler oluşturacağız.” diye konuştu.