61SAAT HABER SERVİSİ

Ziyaretleri çerçevesinde www.61saat.com’u ziyaret ederek Erhan Esaspehlivan’a önemli açıklamalarda bulunan Köseoğlu’na ziyareti esnasında

Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Başkan Yardımcısı Hüseyin Öztürk, Mustaf a Kurt, ilçe yöneticileri Hüseyin Cahit Afacan, İsmail Yıldız, Melek Sena Acar,

Ortahisar Gençlik Kolları Başkanı Bukeyir Çakmak, başkan yardımcısı Emre Bak, Ortahisar Kadın Kolları Başkanı Nagihan Ayyıldız, Başkan Yardımcıları Tuğba Kanber, Gülşah Turak,

İl Yönetim Kurulu Üyesi Serap Ayvaz, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Seda Yazıcı, il gençlik kolları yönetim kurulu üyesi Burak Birinci eşlik etti.

Kadın hassasiyetiyle yerel sorunlara ve ülke sorunlarına bakmanın farklı bir boyut olduğunu söyleyen Köseoğlu, AK Parti Trabzon milletvekillerinin teşkilattan gelmelerinin büyük bir ayrıcalık olduğunu ifade etti.

Köseoğlu açıklamalarına şu şekilde devam etti:

MİLLETVEKİLLERİ KISKANDIRAN UYGULAMA

“AK Parti Trabzon vekilleri olarak birbirimize çok bağlıyız. Hatta Ankara’da diğer vekillerinde dikkatini çekti. Biz diyorlar ‘Nedir bu hiçbir birbirinizden ayrılmıyorsunuz” bu diğer illerin de milletvekillerini kıskandıran bir uygulama. Bu Trabzon’un ne kadar birlikte olduğunun da göstergesidir.”

TRABZON’UN SORUNLARI BU ÇEKİLDE ÇÖZÜLECEK

“Seçimden seçime halka giden bir profil çizmeyeceğimizi seçimden önce söylemiştik. Seçimden sonraki bir buçuk aylık süreç içerisinde halkın yanında olacağını ifade ettik. İlçeleri ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Ziyaretlerimizde hem sorunlarını hem insanlarını dinleyerek Trabzon’da çözüm arama yolunu seçtik”

‘VATANDAŞLARDAN GELEN TALPELERİ BAKANLIKLARA İLETİYORUZ’

“Bize gelen yerel talepler var. Bizde yerel talepleri takip etme konusunda danışmanlarımız ekibimiz oluştu zaten. Bu bir süreç alıyor. Bizde şuanda vatandaşlardan gelen talepleri bakanlıklar nezlinde görüşmelerimiz oluyor. Proje takibi anlamında Trabzon’da her birimin kendi gelişme sisteminin analizlerini anlattığı sorun ve engelleri bildiriyoruz. İl başkanlığımızda göre dağılımı yaptık. Hangi talepler yerelden hangi talepler genelden takip edileceği konusunda aramızda görev dağılımı yaptık. Bu şekilde yolumuza devam ediyoruz”

KOALİSYON MU ERKAN SEÇİM Mİ?
KÖSEOĞLU, “HER İHTİMALE HAZIRIZ”

“Sonuçta hükümet kurulmadığı zamanda erken seçim olacak. Biz en iyi şekilde analiz etmeye çalışan bir anlayış içerisindeyiz. Şuanki meclisin iradesi koalisyon olması durumunda. Sayın başbakanımızda bunun için büyük bir gayret içerisinde. Biz AK Parti olarak hem hükümete hem koalisyona hemde seçime hazırız. Bir erken seçim olursa biz seçmede hazırız. Biz kökünü dayanan bir anlayış içerisinde yola çıktık. Biz vatandaşa sırtımızı dönmedik. Biz idmanlı bir partiyiz. Seçimden korkumuz yok. Ama hükümeti kurma noktasında sağlam bir irademiz var. Bu ay içerisinde süreç netleşir. 45 günlük süre doluyor Türkiye’nin kaderinin şekilleneceği bir ay”

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’nun açıklamalarını buradan izleyebilirsiniz.