Doğru Yol Partisi’nde siyaset yaptığı dönemden beri arkadaşlıklarını sürdüren Ahmet Uğur Zihni eski Genel Başkanı, şuan ki genel başkan yardımcısı ve Ak parti Trabzon milletvekili adayı Süleyman Soylu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK parti yönetim kurulu üyesi Ahmet Uğur Zihni “ İnanıyorum ki Süleyman Soylu milletvekili seçildikten sonra bakan olacak ve tüm Trabzon bunu görecek ki çok farklı ve etkili bir bakan olacak”

Ak Parti Trabzon Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Uğur Zihni, yakın arkadaşı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili adayı Süleyman soylu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zihni “Süleyman Soylu Trabzon için hem büyük bir şans hemde büyük bir değerdir. Tüm Trabzon görecek ki Süleyman Soylu milletvekilliğinin ardından bakan olacak ve Trabzon a yapacağı hizmetlerle adından söz ettirecek” dedi.

Aynı zamanda uzun yıllar Trabzonspor yönetim kurulu üyeliği de yapmış olan Zihni “ Ben Trabzonspor yönetim kurulu üyesi olduğum dönemlerde bir araya geldiğimizde benden Trabzonspor ile ilgili bilgiler alırdı. Her fırsat da kendisine forma yollardım. Çocukları hiçbir Trabzonspor maçını kaçırmazdı”  diye konuştu.

Soylu’nun Fenerbahçe kongre üyeliği ile ilgili ise “İstanbul bir mega kent. Süleyman bey bu mega kent de 29 yaşında hemde o dönem iktidarda olan Doğru Yol Partisinin il başkanlığını yaptı. O dönem arkadaş çevresin inde ısrarı ile Fenerbahçe ye kongre üyesi olmuştur. Bunu kendi beyanı ile de ifade etti. Bence Önemli olan Ak parti genel başkan yardımcısı olan ve seçimden sonra da bakan olacağına inandığım Süleyman Soylu’nun Trabzon şehrine  ve bölgeye neler kazandıracağıdır” dedi.