Trabzon’un Fatih mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve AK Parti Milletvekili Faruk Nafiz Özak her zaman halkın yanında olduklarını belirtti.

Halka olan sorumluluklarını bildiklerini ve buna göre hareket ettiklerini söyleyen Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, “Biz insan merkezli düşünen bir siyasi partiyiz. Bu nedenle insanımızla birebir iletişim içerisinde olmayı önemsiyoruz. Düzenli olarak mahallelerde esnaflarımızı ziyaret edip sorunlarını dinliyor ve mahalle sakinlerinin de evlerine misafir oluyoruz. Çalışmalarımız sırasında tespit ettiğimiz ihtiyacı veya sorunları olanların problemlerini elimizden geldiğince gidermeye çalışıyoruz “dedi.



Diğer partilere seslenerek istedikleri platformda rekabete hazır olduklarını belirten Altunbaş, “Muhalefet partilerinin istedikleri platformda rekabete bizler varız. Partimizin iktidarda olmasına rağmen her günümüzü yarın seçim olacakmış gibi değerlendiriyoruz. AK Parti merkez İlçe teşkilatı mahallelerde en ücra köşelere kadar gidiyor. Bütün yerleşim birimlerinde sandık kurullarına varana kadar teşkilatlanıyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ustalığına layık olmak idrakiyle AK Parti Trabzon Merkez İlçe çalışıyor” diye konuştu.

“HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZLERİMİZİ TEK TEK YERİNE GETİRİYORUZ”
AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak yaptığı konuşmada halka verdiklerini sözlerini yerine getirdiklerini söyledi. Vatandaşa yapabilecekleri şeylerin sözünü verdiklerini kaydeden Özak, “Bizim işimiz vatandaşın sorunlarını dinleyip çözüm üretmek, biz bu yüzden buradayız. Eğer onlara yardımımız dokunamayacaksa burada da olmanın anlamı yok. Biz vatandaşa yapabileceğimiz şeylerin sözünü veriyoruz. Yapamayacağımız şeyin sözünü vermeyiz. Yapamıyorsak yapamıyoruz deriz. Ama kim olursa olsun elimizden gelen çabayı sarf edip yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz kimseyi kırmadan ve üzmeden sabırla çalışmalarımıza devam ediyoruz. İster AK Parti'den olsun, ister başka partilerden olsun, yaşlısı genci, bayanı erkeği tüm insanlara kapımız sonuna kadar açık. Ancak vatanına ve milletine saygısı olmayanların aramızda yeri olamaz. Mahallelerde yapılan çalışmaları, yerinde tespit edip vatandaşların görüşlerini alıyor ve bunlara göre hareket ediyoruz. Hata yapmamak için, ince ekleyip sık dokuyoruz” şeklinde konuştu.