AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı  Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günnar, yoğun seçim çalışmaları kapsamında,  Akçaabat İlçesi’ni ziyaret ederek Günnar, ilçenin yüksek mahalleri olan Akören ve Yeşilyurt Mahalleri’ne gitti ve vatandaşlarla buluştu. Günnar, 2015 seçimlerinin hayırlar getirmesini dileyerek, seçimleri vatandaşların gücü ile birlikte başaracaklarını söyledi. Muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için en büyük destekçilerinin millet olduğuna vurgu yapan Günnar, “Siyaset kurumu dünyadaki en ciddi ve önemli bir kurumdur. Siyaset kurumuna hepimiz destek vermeliyiz. Ülkemiz siyasetle yönetiliyor. Vatandaşlarımızın partimize katılmaları, oy vermeleri, üye olmaları bize güç verecektir. Tek gayemiz milletimize layık olmak” dedi. Günnar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün burada kendi yörem olan Akçaabat’tayım. Akçaabat’ın mahallerinde hemşehrilerimle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Allah nasip ederde milletvekili olursam, sırtımda çok büyük bir yükün olacağının bilinci içindeyim”

AK Parti 13 yıllık iktidarında bir çok ilke imza attığını ifade eden Günnar, “Bunlardan en önemlisi de sağlıkta dönüşümdür. Vatandaşa önceden hak ettiği değer verilmiyordu. ‘Bu iş düzelecek’ diyen bir liderle Recep Tayyip Erdoğan’la sağlık hizmetleri geliştirildi ve hekim kalitemiz yükseltildi. Artık en önemli ameliyatlarda bile Trabzon’dan Ankara’ya gidişler bitti. Hepiniz biliyorsunuz, 1980-1990’lı yıllarda sabah saat 4’lerde Ankara’da hastanelerde kuyruklarda beklediniz. 6 tane değerli aday arkadaşlarımız var, onlarla birlikte mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

Günnar, “Diğer siyasi partilerimize gönül veren kardeşlerimizin de destekledikleri partilere çatışma anlayışında değiliz. Onları zaten vatandaşlarımız biliyorlar, denediler denedikleri içinde ne olduklarını  biliyorlar. Onun için de milletimiz AK Parti’yi kurdu. Milletimizin kurduğu parti iç ve dış güçlerin kirli oyunları ile zayıflatılmak isteniyor. Ancak, bir Recep Tayyip Erdoğan, eğer arkasında bu milletin duası,toplamda yüzde 50’lik desteği ile dünyayı yönettiği iddia edilen Amerika’yı parmağının ucunda oynattığı iddia eden İsrail’e ‘One Minute’  dedi. Milletimizin desteğinin devam etmesi gerekmektedir. Gençlerimiz, geçmiş dönemlerde koalisyonları bilmiyor.koalisyonların ülkeyi nasıl çıkmaza sürüklediğini 13 yıl öncesinin verilerini hatırlayarak anlatmamız gerekir.  Gerçek vatanseverlik halka hizmettir. Tek bayrak, tek millet, tek vatan ve tek devletten asla tavizimiz olmamıştır ve olmayacaktır. Allah’a şükürler olsun ki yaklaşık 2 senedir çözüm süreci kapsamında şehit vermedik. Provokasyonlar dışında asla şehit cenazesi gelmedi. Recep Tayyip Erdoğan, başkanlık sistemini milleti için  istiyor. Başkanlık sistemini, Turgut Özal, Süleyman Demirel ve başka cumhurbaşkanları ile politikacılarda istedi. Ama o dönemlerde olmadı. Şimdi güçlü bir şekilde başkanlık sisteminin halkımızın menfaati için gerçekleşmesi  gerekmektedir” diye konuştu. Günnar, vatandaşlardan güç istediklerini kaydederek, vatandaşa hizmetin kendilerinin boyunlarının borcu olacağını Akçaabat’ın ve tüm Trabzon’un sorunlarına çözüm için milletin vekaletini yüzünün akıyla gerçekleştireceğine inancının sonsuz olduğunu sözlerine ekledi.