Türk Telekom'un bayisi olarak fatura tahsilatı yapan işyeri, ödenen faturaları cebe attı. Bayinin 600 kişiden 100 bin TL'lik vurgun yaptığı iddia ediliyor. 

BÜYÜK DOLANDIRICILIK
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, Türk Telekom bayisi olarak fatura tahsilatı yapan işyerine ödeme yapmalarına rağmen internet ve telefonları kesilen vatandaşlar isyan etti. Gerçek ise faturaları düzenli ödemelerine rağmen hizmet alamayn vatandaşların Söğütlü'de bulunan Türk Telekom Müdürlüğü'ne şikayet için gitmesiyle oldu. 
ORTADAN KAYBOLDU
Türk Telekom yetkililerinden fatura ödeme noktasının bayilik sözleşmesinin 2 ay önce iptal edildiğini öğrenen vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı. Bayiye daha önce fatura ödeyen 600 kişi gerçeğin ortaya çıkmasıyla bayi ve işletmecisinden şikayetçi oldu. Ortadan kaybolan bayi sahibinin bu yöntemle şimdiye kadar 10 bin liralık bir vurguna imza attığı tahmin ediliyor. Polis her yerde dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen şahsı arıyor. 
İş yerinin camına, 'Telekom'u arayan ve ödenmiş faturaları ile başvuran mağdurlar mağduriyetleri giderilecektir' yazısı  asılmasınsa rağmen Türk Telekom'un iadeleri yapmadığı iddia ediliyor. 
Kaynak: Cemi Bıyıklı