Toplantıya Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Sultan Memiş, Fen İşleri Daire Başkanı Hüseyin Türker, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Hotaman ve Akçaabat mahallelerinin muhtarları katıldı.

Toplantıda tüm muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, hepsini not aldı.

Yapılan hizmetler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Akkaya, “Siz değerli muhtarlarımızla olan birlikteliğimiz ve beraberliğimiz, hizmetin en iyi şekilde halka yansıması demektir. Trabzon’un mahallelerinde 2016 yılında Trabzon tarihinin en yüksek bütçeli yol çalışmasına imza attık. Şimdi 2017 yılının planlamasını gerçekleştiriyoruz. Bu planlamayı da siz değerli muhtarlarımızla birlikte yapıyoruz. Hava şartlarının iyileşmesiyle beraber sahada çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Bu yıl hem asfalt, hem beton, hem de alt yapı sorunlarını çözeceğiz. Bilin ki sizlerin sorunu bizlerin sorunudur. Mesai gözetmeksizin mahallelerimiz için gayret gösteriyoruz” dedi.

Toplantıda söz alan söz alan Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Hotaman, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman kendilerine destek olduğunu belirterek, “Toplantıya katılarak bizleri onurlandıran Sayın Mustafa Akkaya’ya teşekkür ederiz. Mahallelerimizin sorunlarını masaya yatırdık. Bunlar kişisel istek değil mahallelerimizin beklentileridir. İnşallah 2017 yılı da çalışmalar açısından verimli bir yıl olur” diye konuştu.