Trabzon’daki 18 ilçenin tamamında yapılması planlanan ve üç yıldır, Türkiye’de bir ilk olarak sadece Trabzon’da uygulanan toplantıların dördüncü durağı Düzköy ilçesi oldu. 

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ’ın, Trabzon’da göreve geldiği üç yıl önce başlattığı ve geleneksel olarak sürdürdüğü, ayrı ayrı tüm ilçelerdeki okul aile birliği başkanları ve okul müdürleriyle birlikte gerçekleştirdiği toplantıların bu yıl Of, Akçaabat ve Yomra’dan sonra dördüncüsü Düzköy’de yapıldı.

Eğitimin Kalitesi Ortak Akıl İle Artar! 

Toplantıda konuşan Hızır Aktaş; “Tüm okul aile birliği başkanlarımızın etkin olarak katıldığı bu toplantılar vesilesiyle, eğitim-öğretim noktasında, sahada yaşanan aksaklıkları daha yakından ve birinci ağızdan takip etme imkânı buluyoruz. Böylelikle, Trabzon’da son üç yılda, eğitimin her alanında yakalanan değişim ve gelişimin daha üst seviyelere çıkarılması noktasında çizdiğimiz yol haritaları sağlıklı bir biçimde şekillenmektedir. 
Başarı, toplumun tüm katmanlarının işbirliğiyle ve tesis edilen ortak akılla gerçekleşebilir. Bu sebeple okul aile birliği başkanlarıyla birlikte yaptığımız söz konusu toplantılarımız büyük önem arz etmektedir.” ifadelerini kullandı.

Düzköy Lütfi Ofluoğlu Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde yapılan toplantıya Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Altuntaş, Trabzon Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Hüseyin Burak Fettahoğlu, Mesut Kaş, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.