AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, İpekyolu sanayi sitesinde esnaflarla bir araya geldi. Dernek Başkanı Osman Öztoprak ile sitenin sorunlarını görüşen Altunbaş, site sakinlerinin isteği olan rampa yol yapımını da birkaç gün önce Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun geçen hafta ki ziyaretinde söz verdiğini dile getirerek yolun takipçisi olacağını söyledi.

Başkan Altunbaş, sanayi sitesi esnafının alın teri ile birlikte ekmeklerini kazandığına vurgu yaparak, “Esnafımızı burada ziyaret ederek çaylarını içtik. Sanat altın bileziktir. Burası buram buram sanat kokuyor. Sanayi sitesini ziyaret etmekten her zaman mutluluk duyuyorum. Burada ki kardeşlerimiz sanatla iç içe ekmeğini kazanıyorlar. Hepsine Allah kolaylık versin” dedi.

Altunbaş, sanayi sitesi sakinlerinden sorunlarını da dinleyerek sorunlarını not aldı. Başkan Altunbaş, sanayi sitesinin başlıca sorunu olan mıntıka temizliği için her hafta ekip görevlendirildiğini, her hafta sanayi sitesinde temizlik yapıldığın, on beş günde bir de arazözlerle birlikte sanayi sitesinin komple yıkandığını belirtti. Altunbaş ayrıca, derneğin binasının en kısa sürede boyatılacağını, yıkanan makine ve araçlardan sızan yağların bir kanala aktarılıp kanal yolu ile aktarılacağını ve derenin orijinalliğini koruyacağını söyledi.

Sanayi sitesi Dernek Başkanı Osman Öztoprak ise, Başkan Altunbaş’a ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydederek, sorunlarını anında çözdüğü için teşekkür etti.