Mavi Gözlü Dev Markası ile Atatürk’ün görsellerinin yer aldığı birbirinden güzel ürünleri Varlıbaş Alışveriş Merkezi’nde Trabzon’luların hizmetine sunan ve aynı AVM’DE dünyaca ünlü parfüm markası olan Anatomy’i Trabzonlularla buluşturan işadamı Yusuf Altuntaş 2. şubeyi Kalkınma Mahallesi’ne açıyor. Açılış için Trabzon’a gelen

TRABZON’DA POTANSİYEL VAR

Anatomy Parfüm’ün patronları Tamer Güler ile Eray Aydıncan Trabzon’da olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek “Trabzon’a biraz geç geldik ama güzel geldik. Öncelikle Varlıbaş AVM gibi Trabzon’un kalbinde ilk şubemizi açtık. Trabzonlu girişimcimiz Yusuf Altuntaş Trabzon’da bu işin lokomotifi oldu. Kısa sürede 2. şubeyi açıyor. Bizde bu önemli günde onu yalnız bırakmak istemedik. 2. Mağazanın açılışını yapacağız ve kısa süre da Trabzon’da şube sayısını arttıracağız. Trabzon’a potansiyel iyi. Markamızda iyi olduğu için kısa sürede tüm Trabzon halkı tarafından bilineceğini umuyoruz” ifadelerini kullandılar. 


Kalkınma mahallesinde bugün açılacak olan Anatomy parfümeri açılışa özel indirimler ve ücretsiz testerlardan da dağıtarak bölge ile yeni tanışan bu ünlü markanın sunumunu yapacak. KTÜ’lü öğrencileri Anatomy ile buluşturmanın mutluluğunu yaşayan Altuntaş, “Varlıbaş AVM’de ilk şubesini açtığımız Anatomy markası bayağı tutu. Trabzon halkı Anatomy’ı sevdi. Üniversite öğrencileri bu markaya büyük ilgi gösterdi. Bizde markayı onların ayağına taşıyalım Kalkınma’ya şube açalım dedik. İnşallah hayırlı olur. 3. Mağazamızında müjdesini buradan vermek isterim. Onuda kısa sürede hizmete açacağız.


ANATOMY MARKASI HAKKINDA GENEL BİLGİ


Yusuf Altuntaş Anatomy ile ilgili şu bilgileri verdi. Anatomy perfumum markası müşterilerine sağlıklı ve naturel ürünler sunmak amacıyla DUYGUN KOZMETİK SAN.VE.TİC.LTD.ŞTİ. tarafından sektörün ihtiyacı doğrultusunda kurulmuş ve  kuruluşundan bugüne kadar hammadde, teknolojik altyapı, kimyasal analiz ve iş gücü bakımından sürekli kendisini yenilemiş ve müşteri memnuniyetini kuruluş felsefesi olarak kendine ilke edinmiştir.


GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ


Anatomy Perfumum markası adı altında 330 çeşit marka benzeri koku ile birlikte yan ürünlerimiz olan parfüm kokulu duş jeli, oda kokusu, bambu oda kokusu, kolonya, el ve yüz kremi, bayanlara özel lipstickler, liquid lipstickler ve mascaraları mağazalarda sergilemektedirler. Zaman içerisinde de yeni ürünlerle birlikte hizmetinizde olmaya devam edecektir