Çatak'ta çatışma çıktı, üç terörist yakalandı’ dedikodusu şehirde kulaktan kulağa yayıldı. Çatak mevkisinin bulunduğu Araklı ve Maçka ilçeleri ayağa kalktı. Yakalanan adi suçlu bir şüpheli olduğu ortaya çıktı. PKK terör örgütü içerisinde yer alan Karadeniz Açılım Grubu üyelerinin bir süredir bölgede eylem yapma çabaları vatandaşı da hassas bir duruma getirdi. 
Adi Bir Olay ve Şüpheli Yakalandı
YAŞANAN en küçük bir olayın altında örgüt arayan bölge halkı iki ilçede adeta teyakkuzdaydı. Samsun’dan gelen üç terörist Çatak’ta jandarmayla çatışmaya girdi. Çok sayıda ambulans köye gönderildi dedikodusu üzerine jandarma ve polis karakolunu arayan vatandaşlara, sadece adi bir olayla ilgili bir şüphelinin yakalandığı bilgisi verildi. 
 
‘Çatak’ta çatışma çıktı, üç terörist yakalandı’ dedikodusu şehirde kulaktan kulağa yayıldı. Çatak mevkisinin bulunduğu Araklı ve Maçka İlçeleri ayağa kalktı. Yakalanan adi suçlu bir şüpheli olduğu ortaya çıktı. PKK terör örgütü içerisinde yer alan Karadeniz Açılım Grubu üyelerinin bir süredir bölgede eylem yapma çabaları vatandaşı da hassas bir duruma getirdi. Yaşanan en küçük bir olayın altında örgüt arayan bölge halkı, iki gündür Araklı ve Maçka’da terörist yakalandığı dedikodusu üzerine ilçeyi ayağa kaldırdı. ‘Samsun’dan gelen üç terörist Çatak’ta jandarmayla çatışmaya girdi. Üç örgüt üyesi ele geçirildi, çok sayıda ambulans köye gönderildi’ şeklindeki dedikodu üzerine jandarma ve polis karakolunu arayan vatandaşlara, kentte herhangi bir terör örgütü üyesinin yakalanmadığı sadece adi bir olayla ilgili bir şüphelinin yakalandığı bilgisi verildi. 

Günebakış