Trabzon'un Arsin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.

Arsin ilçesine bağlı Yeşilyalı beldesinde, Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana gelen kazada, Trabzon'dan Araklı istikametine giden ve sürücüsünün adı öğrenilemeyen 61 AD 667 plakalı minibüs, kontrolden çıkması sonucu orta refüjü aşıp karşı şeride geçti. Minibüs, Trabzon istikametine giden 61 S 0081 plakalı midibüs ile çarpıştı.

Minibüsün hurdaya döndüğü kazada, ilk belirlemelere göre, ismail A. adında ki  1 kişi öldü, 30'a yakın kişi ise yaralandı. Trabzon'daki farklı hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Hafif yaralı olan çok sayıda kişinin tedavilerinin ardından taburcu edildiği belirtildi.

Kazanın ardından yaralı ve ölü yakınları bölgeye geldi. Feryatların yaşandığı bölgede vatandaşları Kaymakam Salih Altun ile bölgedekiler sakinleştirmeye çalıştı.

Kazanın ardından Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, olay yerine gelerek kaza hakkında yetkililerden bilgi aldı. Şen, kaza sonrası yapılan çalışmaları yakından takip ederken kaza yüzünden bir süre ulaşıma kapanan Rize Trabzon karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.