Kongrede tek liste ile seçime giren Mustafa Küçükibrahimoğlu başkanlığa seçildi.

Kongrede Divan Başkanlığını İl Başkanı Nihat Birinci yaparken divan üyelikleri ise Abdülkerim Eroğlu ve Atila Efendioğlu’ndan oluştu.

l Başkanı Nihat Birinci Kongrede konuşma yaparak birlik çağrısında bulundu.

Türkiye’nin her yönden kuşatıldığını ifade eden Birinci, “16 Nisan Türk Milleti için önemli bir eşiktir. Referandum da evet oyu vererek ülkenin önünün açılması gerekir. Bir yandan FETÖ, Diğer yandan PKK ve Dış uzantıları, ülkeye saldırırken özellikle 15 Temmuz süreci Türk Milletinin kenetlenmesine vesile oldu. Yeni sistemle birlikte ülkemizin önünün darbeler ve siyasi istikrarsızlıklarla kesmeye çalışanların hevesleri kursağında kalacak, Türk milleti aydınlık yarınlara emin adımlarla gidecektir.  Milliyetçi Hareket Partisi 2019 yılında yeni sistemle yapılacak seçimlerde iktidarın en büyük adayı olacaktır. Yıllardır özlenen milli hassasiyetlere sahip bir yapı bizimle birlikte iktidarda yerini alacaktır. İstikrar sürsün diye iktidara yakın gördüğü partiye oy veren seçmen artık hükümet krizleri yeni sistemde yaşanmayacağı için kendi partisine oy verecek. Bu durumdan da Milliyetçi Hareket Partisi milli hassasiyeti olan vatandaşlarımızın oylarını alarak iktidar da söz sahibi olacaktır” dedi. 

Kongrede konuşan ve ‘derdimiz Arsin’in derdidir’ diyen,  Mustafa Küçükibrahimoğlu, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Yanı başımızda kimyasal silahlar kullanılıyor. Evet diyen de, hayır diyen de bizim. Dönem birlik ve beraberlik dönemidir. Biz çalışacağız. Arsin göç veren değil, göç alan ilçe olacak” şeklinde konuştu.
 Mustafa Küçükibrahimoğlu Başkanlığındaki Arsin MHP İlçe Teşkilatı ise şu isimlerden oluştu;

1 Turgay Hisoğlu        8 Hasan Tahsin Sarıalioğlu
2 Köksal Sağır        9 Enes Örnek
3 Hasan Kalmuk        10 Ali Şahin
4 Olgay Turgut        11 Cemal Köse
5 İbrahim Şimşek        12 Salim Korkmaz
6 Mehmet Kurnaz        13 Osman Tiryaki
7 Rızvan Öksüz        14 Mehmet Yiğit