Araç bu sırada yol kenarında bulunan Mobese kamerası direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile araçta bulunan gençlerden Yalçın Hatinoğlu (25) olay yerinde hayatını kaybederken, Nazmi Çetinkaya ve Fatih Cem Tornu kaldırıldıkları Arhavi Devlet Hastanesi'nde ilk müdahale ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiler.

Kazada hayatını kaybeden ve ailenin tek çocuğu olan Yalçın Hatinoğlu’nun cenazesi doğum yeri olan Üçırmak köyü aile mezarlığında ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hatinoğlu'nun yakınları kazadan Karayolları yetkililerini sorumlu tutarak “Burası Uluslararası bir karayolu ve tünel çıkışı. Her yağmur yağdığında burada biriken su yolda kör nokta oluşturuyor ve sürücüleri yanıltıyor. Bunu Karayolları da biliyor ama her ne hikmetse bu biriken suyu tahliye edecek kanalları bugüne kadar bir türlü yapmadılar. Aynı olay Çamlıköy çıkışında da var. Bu yolda su tahliye kanalları yapılsa idi bu kaza da meydana gelmez ve Yalçın kardeşimizde hayatını kaybetmezdi. Şimdi bakalım Karayolları gelip burada başka kaza olmasın diyerek burada su tahliye kanalı açacak mı bekleyip göreceğiz” diye konuştular.