Rize’de 26 yaşındaki Ahmet Çolakoğlu, kalbini kırdığı kız arkadaşına kendisini affettirmek için ilginç bir yol seçti. Çolakoğlu, şehrin en kalabalık caddelerinden bir tanesi olan Deniz Caddesi üzerinde ki bir ışıklı reklam panosuna ilan verdi. “Ceylin Seni Seviyorum- Ahmet” yazan ilan 6 saniye süre ile günde 500 kez panoda dönüyor. Bir aydır ilanın panoda dönmesine rağmen Ceylin’in şu ana kadar erkek arkadaşı Ahmet’e olumlu bir yanıt vermediği öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ahmet Çolakoğlu, “ 3 yıldır beraberiz. Bana darıldı. Beni affetmesi için bunu yaptım. Ama bana olumlu bir cevap vermedi. Bir ay daha bu ilanı burada tutacağım. Eğer yine de cevap vermezse ne yapacağımı bilemiyorum. Belki de İstanbul’da Boğaz Köprüsü’ne çıkarım” dedi.
Çolakoğlu, kendisini affettirmek için seçtiği yol biraz pahalı olsa da aşkı için paranın sözü olmayacağını sözlerine ekledi.

Rizeli çılgın aşığın kendisini affettirmek için seçtiği yol görenlerin bir kısmı tarafından takdir toplarken bir kısmı da yaptığının yanlış olduğunu savundu.