Avrasya Üniversitesi öğrencileri oluşturdukları gurup ve kulüplerle, 2014-2015 eğitim öğretim yılını etkinlikler yılı ilan ettiler.

Üniversitenin Bilgisayar Programcılı Bölümü öğrencisi Halit Şahin Avrasya Üniversitesi’nin yeni bir üniversite olmasına rağmen bir çok açıdan inanılmaz mesafeler aldığını özellikle sosyal etkinlikler konusunda bir çok faaliyetin yapıldığını söyledi.Avrasya Üniversitesi Gır Gır Şamata Gurubu Başkanı Şahin, 2014 yılı içerisinde playstation, go kart, bowling ve paintball turnuvaları başta olmak üzere birçok sosyal etkinliğe de imza attıklarını söyledi.

Avrasya Üniversitesi öğrencilerinin çok şanslı olduklarını düşünüyorum. Yeni olan üniversitede en büyük problem sosyal etkinlik azlığı olur, Avrasyalılar bunu hiç yaşamadılar.2014 yılı içerisinde birçok alanda turnuvalar, yurt içi ve yurt dışı gezileri yaptık. Playstation, go kart, bowling ve paintball turnuvalarının yanı sıra Batum gezimiz oldu. 2015 yılında ise bu tür organizasyonlarımızı arttırarak neredeyse hafta da bir etkinliğimiz olacak.1 Şubat 2015 tarihinde Ayder Yaylasındaki Kardan adam festivaline katılacağız.Yıl içerisinde şimdiden tarihleri belli olan yirmiye yakın etkinlik programımız var.

Avrasya Üniversitesi Gır Gır Şamata Ekibi olarak tek amacımız var Bölümler arasında birbirlerini tanımayan öğrenci ve hocalarımızın ortak etkinliklerde bir araya gelmelerini sağlamak ve özellikle yurdun dört bir yanından Trabzona gelen öğrencilerin burada vakitlerini güzel geçirmelerini sağlamaktır.Faaliyetlerimize öğrencilerin yanı sıra hocalarımızda büyük ilgi göstermektedir.