AK Parti Trabzon milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmaları için gittiği Ortahisar ilçesi Erdoğdu mahallesinde esnaf ve vatandaşların sevgisiyle karşılandı. Özel İmperial Hastanesi’nde yeni doğan Halil Osman isimli bebeği ve ailesini ziyaret eden milletvekili adayı Köseoğlu, “Minicik ve henüz bir günlük Halil Osman, ablası Erva ve tüm çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Ortahisar ilçesi Erdoğdu mahallesinde esnaf ziyareti yaparak sürdürdü. Esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları tarafından Regaip Kandili münasebetiyle düzenlenen ‘Milletçe Dua Ediyoruz’ yürüyüşüne katılan Köseoğlu, akşam saatlerinde de Guatemela’da düzenlenen Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin Trabzon Havalimanı’ndaki karşılama törenine katıldı.

ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR

Milli iradenin tecelli ettiği TBMM'nin kuruluşunun 95. yıl dönümünde yeni Türkiye hedeflerine adım adım ilerlediklerini vurgulayan Köseoğlu, "23 Nisan'ın Çocuk Bayramı olarak belirlenmesi ve çocuklarımıza armağan edilmesi, ülke olarak çocuklara ve geleceğe verdiğimiz değeri açıkça ortaya koymaktadır. Çünkü bu bayram, dünyadaki tek ve ilk çocuk bayramıdır. Çocuklarımızın böyle önemli bir günle kenetlenmesi, milli iradenin temsil yetkisini daha da güçlendirmektedir. Bizler de 23 Nisan tarihinin taşıdığı anlam ve öneme sahip çıkmak, bu mirası gelecek nesillere aktarmak zorundayız. Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatacak olan çocuklarımıza her daim güven duyuyoruz. Bu düşüncelerle tüm halkımızın, özellikle de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, bu günü bizlere miras bırakan Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve saygıyla anıyorum." diye konuştu.

Özel İmperial Hastanesi’nde yeni doğan Halil Osman isimli bebeği ve ailesini ziyaret eden milletvekili adayı Köseoğlu, “Minicik henüz bir günlük Halil Osman’ı 23 Nisan’da görmek ve kucaklamak bugünün anlamına anlam kattı. Biz de hem Halil Osman hem ablası Erva hem de tüm çocuklarımızın geleceği ve mutluluğu için çalışıyoruz” dedi.

TELSİZDEN ANONS GEÇTİ, DESTEK İSTEDİ

Köseoğlu, Erdoğdu mahallesinde esnaf ziyaretini yaparken Çamlık Dolmuş Durağı’ndaki şoförlerin de sorunlarını dinledi. Köseoğlu, durak görevlisinin telsizinden bütün şoförlere seslenerek, “Bütün şoför arkadaşlarımızın Regaip Kandilini ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. 7 Haziran Genel Seçimleri için desteğinizi bekliyorum.” dedi.