AK Parti Hayrat İlçe Binasında Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ve İlçe Başkanı Salih Öztel ile vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Köseoğlu daha sonra ilçedeki yatırımları gezdi.

Halk Günü uygulamalarını ilçelere taşıyan Milletvekili Köseoğlu, AK Parti Hayrat İlçe Başkanlığı binasında vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Köseoğlu’na Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ile İlçe Başkanı Salih Öztel eşlik etti. Daha sonra esnaf ziyareti yapan Milletvekili Köseoğlu, ardından ilçedeki yatırımlarda incelemelerde bulundu.

Hayrat’taki incelemelerini değerlendiren Milletvekili Köseoğlu, “Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek, çözüm üretmek için bugün Halk Gününü Hayrat'ta yaptık. Daha sonra Hayrat İlçemizde vatandaşlarımızla ve esnafımızla hasbıhal eyledik. Selâm verdik, dua aldık. Hayrat Belediye Başkanımız Mehmet Nuhoğlu, İlçe Başkanımız Salih Öztel ile birlikte Hayrat'ta yapımı devam eden yeni belediye binamızı, tadilatı devam eden eski köprüyü, DSİ tarafından yapılan dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledik, devam eden projeleri konuştuk.” diye konuştu.

Yaptığı ziyaretlerde büyük ilgi gören Köseoğlu, Hayrat’taki esnaf ve vatandaşların gönlünü fethetti.