Havaalanına eşi, çocukları, annesi, babası, kayınvalidesi ve kayınpederi ile Trabzon’a gelen Bakan Ali Babacan Havalimanı’ndan özel araçlarla önce Sümela Manastırı’na ardından da Uzungöl’e geçti.

Dün saat 15.00’de Trabzon Havalimanı’na gelen Bakan Ali Babacan’ı Vali Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak ile Emniyet Müdürü Ertan Yavaş karşıladı.


Havaalanına eşi, çocukları, annesi, babası, kayınvalidesi ve kayınpederi ile Trabzon’a gelen Bakan Ali Babacan Havalimanı’ndan özel araçlarla önce Sümela Manastırı’na ardından da Uzungöl’e geçti. İki gün Uzungöl’de kalacak olan Bakan Ali Babacan buradan Ayder’e geçeceği öğrenildi. Yaklaşık bir hafta bölgede kalacak olan Bakan Ali Babacan Havalimanı’nda günebakış’ın sorularını yanıtladı. Trabzon’un ve Karadeniz Bölgesi’nin doğasıyla her anlamda eşsiz güzellikle bir bölge olduğunu söyleyen Bakan Babacan, “Biz de bu güzellikteki bölgemizde bayram tatilini geçirmek üzere geldik. Bu sadece özel bir program” diye konuştu.