Bağımız Türkiye Partisi’nin Trabzon İl Başkanı Nihat Hekimoğlu, Merkez ilçe Başkanı Ömer Turan, Kadırga TV Genel Müdürü Turan Demir, İl Sekreteri Hacı Gaydan ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Necati Çelik, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetimini ziyaret ederek tebrik ettiler. Hekimoğlu, ‘TGC Başkanlığına bu kentin dertleriyle 30 yıldır dertlenen bir kardeşimizin gelmesinden son derece mutluyuz’ ifadelerini kullandı.



4 MİLYAR İNSANIN UMUDU
Nihat Hekimoğlu, ‘Bağımsız Türkiye Partisi olarak önemli bir misyonumuz var. 4 milyar insanın umudu haline gelmiş Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş hocamızla milletle birlikte yoluna devam ediyor. Onun tezlerini, ekonomi modellerini anlatmayı sürdürüyoruz. Bunları anlatırken Trabzon basınının biraz daha duyarlı olacağını umuyoruz’ diye konuştu.


TEHLİKEYİ YILLAR ÖNCE GÖRDÜ
Türkiye’nin karşı, karşı kaldığı 15 Temmuz darbe sürecini Prof. Dr. Haydar Baş hocanın yıllar öncesinden dile getirdiğini söyleyerek, ‘Şimdi hocamla kim nerede karşılaşıyor ise, Askeri, polisi, sivili, ‘Hocam ne olacak ülkenin hali’ diye soruyor. Hocamın yüzünde güven görüyorlar. Hocam da sabırla anlatıyor ve rahat ediyorlar. Türkiye çaresiz değildir’ dedi.


BTP’DEN CUMHURİYETE ÖZEL SEMPOZYUM
BTP İl Başkanı Hekimoğlu, Prof. Dr. Haydar Baş’ın 28 Ekim günü, ‘29 Ekim Cumhuriyet, Milli ve Dini bütünlüğümüz’ isimli sempozyumda konuşacağını, basın mensuplarını bu sempozyuma beklediklerini söyledi.