Marmara’nın doğusu ile Karadeniz kıyılarında bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın genellikle doğu ve kuzeydoğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

-SİS UYARISI-

Marmara'nın doğusu ve Karadeniz kıyılarında bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis görülmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, deniz ve hava ulaşımda aksama vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde kuzey ve doğu kesimleri yer yer sisli (23)

ANKARA: Parçalı bulutlu (28)

IZMIR: Genellikle parçalı bulutlu, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde iç kesimleri çok bulutlu ve yerel olmak üzere kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (28)

ADANA: Genellikle parçalı, öğleden sonra ve akşam saatlerinde iç kesimleri çok bulutlu (34)

ANTALYA: Parçalı zamanla çok bulutlu, , öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (27)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli (17)

ERZURUM: Parçalı bulutlu (22)

VAN: Parçalı bulutlu (18)

DİYARBAKIR: Parçalı bulutlu (28)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, zamanla güneyinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğusunda bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

EGE: Parçalı, zamanla iç kesimleri çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Denizli ile İzmir, Aydın ve Muğla'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı zamanla iç kesimleri çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Göller Yöresi ile Antalya'nın iç kesimleri ve Toroslar mevkiinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Genellikle parçalı, öğleden sonra ve akşam saatlerinde güney ve batısının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kıyı kesimlerde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Genellikle parçalı, öğleden sonra ve akşam saatlerinde güney ve batısının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Genellikle parçalı, öğleden sonra ve akşam saatlerinde kuzey ve batısının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.